_mly1897-1Tights: Nike power speed 25 % rabat/ Sko: Nike Metcon  – 35% rabat. (Affiliate links)

I dette indlæg deler jeg mit nye træningsprogram, som jeg skal køre i Marts måned. I får det lige i dag, så i kan forberede jer på programmet. Programmet er som altid lavet sammen med min træningsmakker: Linnea Moos. Denne gang har vi valgt at køre et full body program, hvor man træner hele kroppen igennem på hver træning. Dette er at fortrække, hvis man styrketræner 2-3 x om ugen. Jeg styrketræner derfor 3 x om ugen, og skifter mellem program 1 og 2. Dette er en god måde at få afveksling selvom man kører fullbody.

Foruden styrketræningen så kører jeg 2-3 x cardio, hvilket kan være alt fra cykling, crosstrainer, spinning eller løb. For mig gælder det om at variere cardiotræningen, så det ikke bliver kedeligt. Her i marts er der altså ca en 50/50 fordeling mellem styrke/kondition, hvilket er lidt atypisk for mine programmer.  Det skyldes egentligt, at jeg på nuværende tidspunkt gerne bare vil bevare min muskelmasse, men ikke nødvendigvis vokse så meget større muskler. Derimod vil jeg gerne tabe lidt fedt og komme i bedre form, hvilket konditionstræningen  i højere grad hjælper mig med. Jeg skal nemlig på ferie om én måned 🙂 ..

Jeg håber, at mange af jer vil få glæde af programmet. I må meget gerne tilkendegive om det er brugbart – og hvad i synes om træningen.
Det er lavet som et billede, så i nemt kan gemme det på telefonen:

17016541_10212626557404885_1416210884_o

LÆS OGSÅ:
Træningsprogram: Overkrop/underkrop
Træningsprogram: stærkere & hurtigere
Træningsprogram: Øget styrke 

Maya

6 Comments
 1. Mega fedt at du deler dit træningsprogram – både min søster og jeg er hermed startet på samme træningsplan! Og jeg er efter første trænings allerede virkelig øm, så det skal nok blive godt 😉 Tak for det, samt din daglige motivation og inspiration i forhold til en sundere og mere aktiv hverdag! Det er SÅ fedt – keep up the good work! <3

  1. Hej Mia 🙂 Tusinde tak for de søde og rosende ord!! 🙂
   Hvor er det fedt at i er i gang med træningsprogrammet:) .. Der kommer nyt hver måned!
   Kh.Maya

 2. Hej Maya

  Jeg har et lille spørgsmål angående finisher, hvor du skriver 21-15-9, er dette antal gentagelser eller?

  På forhånd tak, og tak for dine altid super fede og inspirerende indlæg. 🙂

  Kh. Rikke

  1. Hej Rikke 🙂
   Så mener jeg at det er 21 kcal. på ro maskinen (det kan du få den til at vise på skærmen), og 21 gentagelser af de andre øvelser. Næste runde er det så 15 kcal roning og 15 gentagelser 🙂
   Kh. Maya

 3. Hejsa

  Rigtig fint program. Hvad menes der med
  B1)
  B2)

  C1)
  C2)

  Er det fordi man skal vælge mellem de to, eller skal man lave det hele? ?

  1. Det betyder at det er supersets.

   B1 10 sek pause B2 60 sek pause…. Og så forfra..
   Ellers prøv at google super set. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.