Selvstændig i 8 måneder: Hårdt, men det hele værd!

dsc08022
Jeg har nu været selvstændig i 8 måneder og jeg tænker, at det er tid til en “status”. Først og fremmest vil jeg bare virkelig gerne sige tak til jer, fordi I har været SÅ søde i hele denne proces. Jeg føler virkelig at der har været masser af hjertevarme, high fives og skulderklap. TAK!

Da jeg blev færdiguddannet sygeplejerske kastede jeg mig med det samme ud i at starte min egen virksomhed. Det var selvfølgelig noget, som jeg havde overvejet længe, men at tage springet var det vildeste jeg nogensinde havde gjort. Jeg havde virkelig ikke nogen sikkerhed og jeg anede ikke, hvad der ville vente mig. I disse 8 måneder har der været mange “op-og nedture”, og selvom det nogle gange er så hårdt, at jeg sætter mig ned og tuder, så har aldrig fortrudt. Jeg føler, at jeg laver det helt rigtige for mig. Jeg står op hver morgen med en god følelse i kroppen, og jeg føler mig så priviligeret.

Jeg fik en rigtig god start på mit selvstændige liv, da jeg efter blot et par uger fik bogkontrakt med et stort forlag. Jeg har altid drømt om, at skrive en bog, så derfor var det ikke en mulighed jeg ville lade passere. Jeg har skrevet på bogen sideløbende med bloggen næsten fra starten, hvilket har været  hårdt. At skrive en bog er en virkelig lang og krævende proces, og jeg har stadig lang vej endnu. Jeg har udviklet 100 opskrifter, som skal fotograferes til august/september. På nuværende tidspunkt arbejder jeg på selve manuskriftet og træningsprogrammerne, som jeg skal aflevere før sommerferien. Jeg har deadlines, hvor jeg aflevere et kapitel af gangen. Selve “sommerferien” skal gå med at rette bogen, efter at den har været i hænderne på min redaktør.  Til oktober sendes den til tryk – og så udkommer den januar 2018. Jeg glæder mig så meget!!

Jeg blev uddannet som kostvejleder i November. Planen er at jeg i april åbner op for online kostvejledning.  I januar startede jeg på personlig træner uddannelsen, hvilket betyder at jeg 2 dage om ugen er på skole. Uddannelsen er virkelig interessant og jeg suger alt det til mig som jeg kan. Jeg bliver færdig som personlig træner til maj, og jeg har allerede fået lokaler i Aarhus. Jeg skal nok melde ud, hvornår det er muligt at booke forløb. Jeg glæder mig til at hjælpe folk på vej mod et sundere og stærkere liv!!

Som i kan høre er 2017 allerede planlagt i store træk.  Jeg oplever, at tiden er min største udfordring. Jeg er nødt til at planlægge 2-3 uger frem i detaljer. Jeg har aldrig haft så travlt i mit liv, som jeg har på nuværende tidspunkt. Jeg ELSKER mit arbejde, men engang i mellem har jeg lidt svært ved at følge med. En anden udfordring er det økonomiske aspekt. Jeg ved aldrig, hvor mange penge der kommer den 1. og det er noget som kan svinge enormt meget. Det er noget, som jeg stadig synes er svært at tackle. Jeg kan godt føle, at det er lidt “sårbart”, når jeg ikke har nogen sikkerhed og det er stadig noget der kan give mig en knugen i maven.

Jeg har i løbet af disse måneder fået utrolig mange spændende muligheder og opgaver – og jeg håber at det bliver ved på denne måde. Hver måned er der mange skønne mennesker som ligger vejen forbi min blog, hvilket jeg er så glad for.
Så her 8 måneder efter jeg startede er jeg stadig glad. Jeg niver mig tit i armen over at jeg lever af det jeg elsker mest. Så selvom det kan være HÅRDT(!), så er det dét hele værd. <3

Maya

8 Comments
 1. Jeg synes du er for sej! 😀
  Kan huske dig fra dengang jeg selv trænede i Fitness DK i Esbjerg!
  finder meget inspiration og motivation af din blog
  Keep up the good word !

  1. Hej Dennis 🙂
   Det er ellers et par år eller 3 siden, at jeg trænede der 🙂 Jeg ved ikke lige hvem du er, men det er fedt at du læser med! 🙂 🙂 Tak for de rosende ord!
   Kh. Maya

 2. Du er så sej! Sejt du tør ! Jeg vil huske dig på at tage en fridag en gang i mellem 🙂 det har vi alle fortjent. Samtidig en lille opfordring til et blog indlæg jeg i hvert fald ville læse – 10 gode råd, når du tager springet som selvstændig 🙂
  Det er spændende at følge med.

 3. Hej Maya.
  Er din bog endnu én i rækken af “sådan skal du spise og træne”-bøger til kvinder eller hvordan skiller den sig ud? Specifikke aldersgrupper? Principper? Kort sagt: Hvad er fokus i bogen? Og hvis den er én i rakken, hvad er dine overvejelser ift det?
  Hilsen Randi

  1. Hej Randi 🙂
   Nej jeg synes min bog kommer til at skille sig meget ud, men det er lidt svært at skrive uden at afsløre for meget 🙂
   men den kommer til at rumme mange aspekter af sundhed, men det er op til den enkelte hvordan de vil gribe det an.
   Det er ikke en “tab dig 8 kg på 8ger bog” –
   Kh. Maya

Leave a Reply

Your email address will not be published.