Sunde træstammer uden tilsat sukker

p1060279

Forleden havde jeg købt noget easis marcipan uden helt at vide, hvad jeg ville bruge det til.  I går fandt jeg så ud af, at jeg ville lave træstammer, som er en af mine bagerfavoritter. De blev helt vildt gode, og minder utroligt meget om de rigtige.Marcipanen er uden tilsat sukker, og så har jeg brugt sukrin, som er et sødemiddel uden kalorier.

Sunde Træstammer
(6-7 stk)
200 g dadler
20 g kokosolie
25 g kakao
10 g sukrin 
ca. 2 tsk romessens (det varierer meget i smag)
20 g kokosfibermel eller mandelmel
2 pakker easis marcipan
Chokolade

Tag stenene ud af dadlerne.
Blend dadler, kokosolie, kakao, sukrin og romessens.
Tilsæt mel og blend videre til det samler sig.
Sæt massen på køl i ca. 30 minutter.
Form træstammerne. Jeg lavede 6-7 stk.
Marcipanen skal rulles ud. Jeg synes det var nemmest først at dele marcipanen.
Beklæd træstammerne med marcipan. Se om du kan gøre det lidt tyndere og pænere end mig 🙂
Beklæd enderne med smeltet chokolade.

Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.