Skøn Broccolikage – Så bliver det ikke sundere!

p1060213 p1060226

BROCCOLIKAGE? .. Nu har det vist taget overhånd for sundhedsbloggeren! Men faktisk er det ikke mig, som har fundet på denne kage. Det er nemlig min søde veninde Maria, som kostvejleder og personlig træner. Jeg har ændret minimalt i opskriften, men jeg bliver simpelthen nødt til at dele den med jer!
Kagen kan du bruge som et sundt mellemmåltid. Den smager sødt og lækkert, selvom den indeholder broccoli. Det er en rigtig god måde, at få mere grønt ind i hverdagen. Jeg forestiller mig også, at børn ville synes den var lidt sjov. Du kan øge sundheden ved at tilføje lidt spinat, vanilleproteinpulver og evt undlade chokoladen.

Broccolikage 
1/2 broccoli (ca. 180 g)
2 bananer (140g)
3 æg
10 g loppefrøskaller
35-40 g boghvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk kanel
1 tsk kardemomme
1 tsk vanillepulver
Topping: Chokolade og kokosflager

Blend alle ingredienserne sammen, evt. med en minihakker.
Kom dejen i en form ca. 25×25 med bagepapir.
Bag I ovnen ved 200 grader ca. 25 minutter.
lad afkøle før du smelter lidt chokolade over. Drys med kokos.

Ps. Hvis du vil lave kagen – eller synes det ser spændende ud, så husk at tryk på tommelfingeren nede i højre hjørne! 🙂
Maya

Indeholder affiliate-links

9 Comments
  1. Ser spændende ud. Og jeg har et halvt broccolihoved som skal bruges (desuden har netto det på tilbud til 5 kr i denne uge).Jeg tror dog jeg tilsætter noget kakao pulver. Så det bliver en broccoli/chokolade-kage. Glæder mig til at prøve den.

Leave a Reply

Your email address will not be published.