Kaali – Skøn bæredygtig Café i Aarhus (Konkurrence: Vind en middag for 2)

skaermbillede-2017-03-17-kl-17-34-20skaermbillede-2017-03-17-kl-17-31-38  
skaermbillede-2017-03-17-kl-17-32-26skaermbillede-2017-03-17-kl-17-33-31

skaermbillede-2017-03-17-kl-17-50-17
I januar måned åbnede der en ny cafe et par minutter fra, hvor jeg bor på Frederiksbjerg (Aarhus). Derfor var jeg meget hurtigt nede for at prøve det nyåbnede Kaali og det har jeg været mange gange siden, både til morgen, frokost og aftensmad. Maden smager virkelig skønt, og derfor vil jeg utroligt gerne anbefale jer stedet. Caféen ligger på Frederiks Allé 102(der hvor Cafe Cille lå før), hvilket er lige for enden af den hyggelige jægergårdsgade.

Kaali er en cafe med fokus på bæredygtighed og økologi – og hvor alle råvarerne er nordiske og efter sæson. Det betyder at der 4 x om året skiftes menukort alt efter, hvilke ingredienser der er i sæson.
Lige nu har de et Forårsmenukort, hvor der blandt andet er skønne rodfrugter, løg og svampe i de forskellige retter. Jeg har for eksempel smagt den lækre sandwich med kylling, svampemayo, gulerødder og syltede løg og en økologisk forårstærte med gulerød, løg, champignon og rosmarin. Min veninde smagte ugens ret, som i sidste uge var butterdejspakker med oksekød, timian og hasselnødder og den faldt i god jord 🙂

På menukortet finder man altid 3 sandwich; en med kylling, en med fisk og en vegetarisk, men hvor resten af fyldet varierer. Det lækre brød er hjemmebagt og det er muligt at få glutenfrit brød. Derudover er der altid en salat, tærte og suppe. Ydermere kan man til aftensmaden få “ugens ret”, som for eksempel har været økologiske burgere med rødbedebøffer og en sundhedsoptimeret brændende kærlighed.  Til den søde tand kan man altid få kage, is og dessert. Man kan altid få vegetariske og allergivenlige retter.  At drikke vil jeg anbefale Kombucha med hyldeblomst eller en skøn saft,  og så er jeg vil med deres lækre Lakrids The.
Jeg er ret imponeret over, at stedet har så lave priser. Priserne ligger på mellem 35-69 kr for morgen, frokost og aftenretter.

Bag caféen står Karina, som blandt andet har en professions bachelor i Ernæring & sundhed. Hun brænder for at lave sund og lækker mad med fokus på bæredygtighed, økologi og at mindske madspild. Stedet har blandt andet Refood certifikatet og du kan også finde deres mad i “too good to go” appen, som har til formål at mindske madspild.

skaermbillede-2017-03-17-kl-17-50-35
Jeg vil virkelig gerne anbefale jer at tage forbi Caféen. Så derfor har jeg aftalt med Kaali at, hvis du siger mit navn/”Mayadroem” ved bestilling af din mad, så sparer du 10%.

skaermbillede-2017-03-17-kl-17-44-40Jeg har fået muligheden for at udlodde et gavekort til Kaali på en middag for 2  (Værdi 250 kr). Det betyder at i for eksempel kan vælge 2 x aftenens ret med 2 glas vin eller 2 lækre sandwich og en skøn hyldeblomstdrik.For at deltage: Skriv en kommentar med, hvem du ville invitere på en middag på Kaali. Du må meget gerne også skrive, hvad du ville vælge fra menukortet.

VINDEREN AF DENNE KONKURRENCE ER UDTRUKKET! RABATKODEN ER STADIG GÆLDENDE 🙂 
15622016_534664833409356_7836220996210378826_n

HJEMMESIDEFACEBOOK  /INSTAGRAM
dsc_0639

(Ovenstående sandwich er fra Vintemenukortet, hvor man kunne få den lækreste sandwich med torsk, grønkål og gulerodspuré. Mums. Jeg håber den kommer på til næste vinter igen! 🙂 )
Maya

Indlægget er i lavet i samarbejde med Kaali.

95 Comments
 1. Jeg ville tage min kusine med, der også bor i Århus😊 Jeg tror hi skal ha’ en af de lækre sandwich😋

 2. Jeg vil tage min søde veninde med, fordi hun trænger til at blive lidt forkælet, efter at hun er blevet mor.
  Jeg vil nok vælge Sandwich Fisk og jeg kunne forestille mig, min veninde ville vælge Vegetar sandwichen.

 3. Jeg ville invitere min søde kæreste med. Da han trænger til at tænke på andet end sygdom i hans familie ❤ og jeg tror vi skal have en omgang sandwich.

 4. Jeg ville tage min søster med! Måske til en dagens ret, ellers bliver det nok en kyllingesandwich – det er jo næsten altid en sikker vinder. Det ser virkelig lækkert ud, mums! 🙂

 5. Jeg ville invitere min søde veninde med. Vi går til noget kaldt ATU på Århus Universitet cirka 1 gang om måneden. Derfor ville det være hyggeligt, hvis vi næste gang kunne tage forbi Kaali inden!

 6. Det lyder sørme lækkert! Min kæreste og jeg flytter til Aarhus lige om lidt, så ham ville jeg invitere med og vi skulle klart prøve aftenens ret 🙂

 7. Jeg ville tage min kæreste med, da vi i dag har 1 års dag og han på søndag fylder 22 år, så jeg kunne godt tænke mig at forkæle ham ekstra meget! Jeg ville vælge en omgang sandwich til os begge 🙂

 8. Jeg ville invitere min søde mor på en lækker frokost med sandwich eller tærte sammen med kombucha hyldeblomstsaften og en kop lækker the eller kaffe til at slutte af på 😍☺🙏

 9. Jeg ville invitere min lillesøster Julie med. Hun vil nok vælge en sandwich og jeg dagens ret. Og så vil vi myligvis blive fristet af lidt sødt bagefter – hun vil vælge is, og jeg vil vælge hvad de lige har af spændende ting den dag

 10. Jeg ville invitere min dejlige veninde, der bor på Frederiksbjerg, på en lækker sandwich med fisk og rygeost (man er vel fra Fyn) 😍 Det ser i hvertfald rigtig lækkert ud!

 11. Ville helt sikkert byde min datter på middag på vores nye stam-cafe. Dejligt sted. God stemning, lækker og sund mad, lave priser. Whats not to like?
  Det eneste der mangler, er dagens avis – men den kan medbringes 🙂

 12. Jeg ville meget gerne invitere min søde kusine, som jeg desværre ser alt for sjældent, med til en lækker salat 🌱

 13. Min søde veninde Mia og jeg trænger til at komme ud! Vi skal helt sikkert forbi Kaali, hvis jeg vinder 🙂

 14. Altid lækkert med ny inspiration til skønne cafeer 🙂
  Jeg ville invitere min dejlige veninde med, som altid fortjener at blive forkælet. Jeg ville nok vælge en lækker kyllingesandwich til frokost og ugens ret til aften 🙂

 15. Jeg ville invitere min søde kæreste med. Vi er lige flyttet til Aarhus og efter mange måneders husrenovering og det vist tid til at udforske byens caféliv – det lyder til at Kaali er et godt sted at starte 🙂 Vil gerne prøve deres fiskesandwich!

 16. Jeg ville invitere min dejlige mor til middag, da hun støtter mig gennem tykt og tynd, og trænger til at blive forkælet af sin datter. Menuen ville højt sandsynligt blive to af de lækre sandwich 🙂

 17. Jeg ville invitere min dejlige mor med, da hun fortjener at komme ud at spise. Da både min mor og jeg altid er friske på at prøve noget nyt ville vi nok tage aftenens ret😀

 18. Min mor skal med når hun senere på foråret for første gang skal besøge mig i Aarhus – nu har jeg også kun boet her i 5 år

 19. Jeg ville tage min veninde med, som lige er flyttet til Århus. Hvis vi vinder, så ville jeg gerne at vi skulle have aftenens ret, og til dessert en ostekage 🙂

 20. Det lyder så lækkert! Jeg ville elske at invitere min veninde i Århus med på cafe, når jeg besøger hende næste gang. Forårstærten er garanteret helt vildt god.

 21. Jeg bor 20 m fra Kaali, men jeg har endnu ikke haft fornøjelsen af at prøve deres mad! Krydser fingre for, jeg vinder, så jeg kan overtale min kæreste til at prøve noget sundt og bæredygtigt take-away i stedet for de pizzaer og burgere, vi ofte ender med at bestille 😉

 22. Lyder super lækkert !
  Jeg ville tage min søde mor med når jeg kommer til Jylland en sidste gang inden jeg flytter til Australien på ubestemt tid!
  Ville vildt gerne prøve der fiske sandwich med rygeost! 😀

 23. Både min søster og jeg er pt på barsel. Hun med en lillebitte størrelse og jeg med en kæmpe mave. Vi er ved at udforske midtbyens cafeer sammen og har endnu ikke haft fornøjelsen af kaali, men har spottet den ud da jeg også som dig bor på frederiksbjerg…

 24. Jeg vil tage min dejlige storesøster med 😍 Jeg tror jeg ville vælge forårstærten eller kyllingesandwich – det lyder for lækkert! 😋

 25. Min kæreste og jeg har planer om en kærestetur til Århus, og det ville være perfekt at få en lækker sandwich til frokost 🙂

 26. Jeg ville tage min kæreste med 😍 Vi har flere gange gået forbi, men har endnu ikke haft tid til at få prøvet den. Ville ønske jeg kunne smage det hele på en aften 🙈

 27. ser så helt vildt skønt og lækkert ud! Ville tage min herlig og sødeste mor med, da hun altid fortjener at blive forkælet lidt ekstra❤

 28. Jeg ville enten invitere min mor Hanne eller min far John… Og hvis dagens ret lød lækker… Så kunne det klart være et bud… Ellers er både deres toast og søde sager lidt højt på listen… Og et glas vin kan man altid bruge! Måske hvis jeg var vovet… Ville jeg invitere en date i stedet… Men hans navn vil jeg vælge at beholde selv for nu 😳❤️

 29. Det er altid skønt at blive introduceret til en ny, lækker og kvalitetsbevidst café i Aarhus! Jeg vil kigge forbi, og meget gerne invitere min søde barndomsveninde Katja med!☺

 30. Jeg ville invitere min kæreste med, og jeg ville formentlig hoppe på en “aftenens ret” – alt lyder så lækkert 🙂

 31. Jeg ville tage min søde veninde Johanne (som er helt vild med lækkert øko). Skulle jeg være den heldige vinder ville jeg nok prøve deres fiskesandwich – den lyder altså god!

 32. Jeg ville tage min kæreste med på Kaali. Jeg ville vælge deres grøntsagstærte – den lyder super lækker, men det gør hele menukortet 😊Jeg krydser fingre! 🍀

 33. Min søde veninde og træningsmakker, Nina – og jeg tror, vi ville vælge to sandwich med kylling, mums! Og TAK for en skøn blog 🙂

 34. Jeg er i et helt nyt langdistanceforhold med en skøn fyr, som bor i Århus – jeg ville elske, at invitere ham med ind på kaali. Det kunne være virkelig lækkert, at prøve grøntsagssuppen med et glas vin 😍

 35. Jeg ville tage min skønne veninde, Frederikke med 🙂 Hun inviterede mig i sidste uge ud på lækker middag på Café Faust, så jeg synes kun det er på plads at jeg også inviterer hende ud!
  Så ville jeg helt sikker kaste mig ud i at prøve deres Forårstærte!

 36. Jeg ville inviterer min kæreste, Christopher. Vi skal prøve aftens ret og få lidt lækkert is til dessert:)

 37. Åh det lyder skønt og lækkert!
  Jeg ville invitere min mor med. Vi flyttede begge fra Aarhus til København for 6 år siden, og hun har ikke været der siden. Men vi har aftalt, at 2017 skal være året vi tager på visit sammen og opleve Kulturhovedstaden, og så kunne det jo være skønt at invitere hende på et lækkert, bæredygtigt måltid. <3

 38. Jeg ville forkæle min veninde – eller min mor ❤ ikke helt sikker på, hvad jeg skulle prøve – men noget med en masse rodfrugter!

 39. Jeg ville elske at kunne invitere min søde veninde med på Kaali. Det lyder lige som et sted for os. Jeg tror vi ville vælge en forårssalat 😀

 40. Jeg ville invitere min søde kæreste! Vi bor et stenkast derfra og har flere gange tænkt, at jeg skal besøge stedet. Skulle vi være heldige at vinde, ville jeg prøve tærten, tror jeg. 🙂

 41. Jeg vil invitere min dejlige kæreste med – han er midt i en stresset eksamenstid og fortjener lidt forkælelse. Og jeg er så meget sandwich pige 😉

 42. Jeg vil invitere min skønne kæreste med – han er midt i en stresset eksamensperiode og fortjener lidt forkælelse. Og jeg er klart en sandwich pige 😉

 43. Jeg ville invitere min kæreste på middag 🙂 jeg elsker deres koncept, dejligt med mere af det på Frederiksbjerg!

 44. Jeg ville tage min veninde med fra studiet til en omgang frokost inden forelæsning. Det skulle være sandwich med kylling eller den vegetariske og for mit vedkommende med det glutenfrie brød. Den ligger få minutter hvor vi begge bor, og jeg har kigget ind hver dag hvor jeg har cyklet forbi, og haft lyst til at prøve det.

 45. Ihhhh sidder og klapper i mine hænder. Kaali er et af de steder jeg virkelig gerne vil prøve, og jeg vil invitere min mand med, da vi ikke kommer så tit ud. Jeg ville klart vælge den vegatariske sandwich og hvis jeg kender ham ret, ville han vælge tærten. Det kunne da virkelig være en skøn overraskelse og en god anledning, nu hvor han snart har fødselsdag.
  Hilsen christina

 46. Jeg vil invitere min dejlige mor med, og jeg vil rigtig gerne prøve vegetar sandwichen 🙂

 47. Jeg ville tage min mormor med, da hun var meget begejstret for Cafe Glad-konceptet, så dette ville bestemt også falde i god jord. Jeg tror vi vil vælge dagens ret eller en slags sandwich 🙂

 48. Jeg ville tag fra København til Århus og besøg min søde kusine og invitere hende ud og spise. Er sikker på hun ville blive rigtig glad.

 49. Jeg vil invitere min søde veninde mette med. hun bor nemlig dejlig tæt på kaali 🙂 (ewaldsgade).
  Vi vil gerne have 2 sandwiches med kylling, den er nemlig god! 🙂

 50. Jeg vil tage min søde mor med, som snart kommer og besøger mig i Aarhus. Så det kunne være super hyggeligt at invitere min mor på Kaali 😊

 51. Jeg ville tage min skønne kæreste med på tur, og ville helt sikkert gå efter deres lækre grøntsagstærte 🙂

 52. Jeg ville inviterer min kæreste med ud på noget lækkert og sund mad. Tænker vi skulle se om vi kunne få en til at kigge efter pigerne – og tage ind og smage dagens ret en aften.

 53. Jeg vil tage min mand med, vi er ofte i Aarhus og elsker at prøve forskellige spisesteder.
  Jeg ville sætte tænderne i deres aftensmenu og også prøve dagens kage.

 54. -jeg ville invitere min mor med, da vi begge har en travl daglig dag har vi aldrig tid til lidt mor datter hygge. Men det her ville være den perfekte mulighed for at komme ud og få en lækker sandwich sammen 🙂

 55. Mums, det er så lækkert med de små steder i Aarhus, der laver god sund mad.
  Jeg har endnu ikke fået prøver Kaali, men hvis jeg vinder vil jeg tage min kæreste med, som pt arbejder i Sønderjylland og derfor kun kommer hjem hveranden weekend. Så har han fortjent at blive forkælet lidt 🙂

 56. Jeg ville tage min skønne mand, Jes, med. Og jeg er ret sikker på, at vi blandt meget andet også ville sætte tænderne i en tærte…

 57. Jeg ville tage min søster med – hun kunne godt trænge til forkælelse og en aften, hvor hun ikke skal lave mad 😉 igår fortalte hun mig, at hun fik 2 fastelavnsboller til aftensmad 😂
  Toasten lyder lækker – vi elsker brie!

 58. Jeg har ikke spist kød i over 2 år og elsker at se alt det veganske der dukker op alle steder 🙂
  Vil invitere min søster Britta med

 59. Jeg ville tage min bedsteveninde med, fordi hun er den bedste og jeg ved hun har haft det svært på det seneste.
  Vi kommer fra Aalborg og ville helt klart lave en dag ud af, at tage til Århus og få en helt fantastisk venindedag 👭

 60. Jeg ville tage min gode veninde med næste gang, jeg besøger hende i Aarhus!
  Det lyder lækkert det hele, men en sandwich med fisk er nu altid godt! 🙂

 61. Min datter og jeg skal snart i Biocity så et besøg hos Kaali inden, det vil være en dejlig start på en god aften i godt selskab

 62. Jeg ville tage mine dejlige mand med❤ Og så ville jeg være nødt til at komme flere gange for kan næsten ikke vælge fra menuen, alt er så lækkert 😋 Ville nok starte med tærten. Den ser så god ud på billedet.

 63. Jeg vil tage min kæreste med. Vi flytter snart i en lejlighed, der ligger tæt på cafeen, og det vil være lækkert med nem aftensmad under flytningen 😀

 64. Uh, jeg ville tage min lillesøster med på tur! Min søster går ekstremt meget op i træning og mad, og synes tit det er svært at finde sunde alternativer på cafeer. Det her lyder jo PERFEKT. Jeg ville selv tage en dagens ret, og mon ikke hun ville tage en salat 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.