Kylling frikadeller med soltørret tomat

p1060678

Jeg elsker kylling frikadeller – og det er noget jeg spiser virkelig ofte. I dag er jeg på Personlig træner uddannelsen, så jeg skal være i skole 9-16. Derfor lavede jeg igår en portion kyllingfrikadeller, som jeg kunne have med i madpakken 🙂 ..  Det er altid lækkert både til aftensmad og frokost.  Jeg elsker denne version med soltørret tomat, som jeg synes er et lækkert twist. Det er også lækkert med feta, hvis man kan lide det 🙂

Kylling frikadeller med soltørret tomat
450 g kyllingfars
1 æg
1 løg
75 g soltørret tomat
1 dl mælk
1 gulerod (115g)
1 dl spinat
1 tsk chili flager
0,5 rød chili
50 g fuldkornsrismel
Salt & Peber
Olie til stegning.

Bland farsen sammen. Gulerod skal rives og spinat finthakkes.
Sæt på køl, hvis du har tid. Så sætter den sig bedre.
Form frikadellerne med en ske.
Steg frikadellerne på en pande med olie.
Maya

BESTIL SKRÆDDERSYET KOSTPLAN: HER. 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.