Spar 25% hos Sportmaster

sport

Adidas supernova top  /Adidas ultimate tights 
 Nike power epic / Nike pro sports bh 
Casall zebra tights /Casall top 

Sportmaster kører med 25% på deres løbe& fitness kategori  indtil d. 6 april.  Jeg eeeelsker når de gør dét, for jeg synes det er en betydelig rabat, og træningstøjet bliver så billigt, at man næsten ikke kan lade være at købe en lille ting. Det kunne fx. være denne gode sportsbh, eller hvis der er noget andet man altid mangler.

Jeg overvejer lidt om jeg skal have dette sæt med til Marbella Fitness Camp.  Jeg skal jo faktisk allerede afsted på lørdag, og jeg er ret spændt på vejret. Der skal nok være en 20 grader eller lidt mere i Spanien.  Det er i hvert fald en lidt anden temperatur, end når jeg skal derned igen i august. Jeg kan huske fra sidste år, der kunne jeg virkelig kun træne i sportsbh og shorts, og man svedte så snart man kiggede på en håndvægt. Denne tur i påsken tror jeg bliver et mere behageligt klima, hvor man også kan have tights og en top på.  I virkeligheden kan det ikke rigtigt blive varmt nok til mig, jeg elsker det virkelig!!  Jeg tilpasser mig lynhurtigt et varmt klima. Jeg elskede dengang jeg boede på Mallorca i et halvt år, det klima passede mig perfekt :). … Det var lidt en anden snak.
Jeg ville jo egentligt bare tippe jer om det lækre udsalg og ønske jer en god weekend! :). ..

Maya

Indeholder reklame links/affiliate

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.