Sunde Morgenmadsvafler med kardemomme

p1060778p1060761I går startede min dag med hygge med min gode veninde Anna Eiholm. Jeg havde egentligt foreslået en brunch ude i byen, men da Anna foreslog at vi lavede noget lækkert hjemme, så synes jeg det var en vildt god ide. Man snakker altså også sammen på en lidt anden måde, når man bare er herhjemme! :)… Det er også både billigere, sundere og mindst lige så lækkert 🙂
Jeg ved godt, at jeg har delt mange opskrifter på vafler, meeeen.. De blev bare SÅ lækre!  Dengang jeg købte mit vaffeljern tænkte jeg, at det fik jeg nok brugt 1-2 gange og så stod det i skabet, men jeg hiver det faktisk virkelig ofte frem. Jeg synes faktisk det er nemmere, end at lave pandekager.

Morgenmads Vafler
(til 2 personer)
3 bananer (meget modne)
3æg
1 knivspids salt
skal fra 1/2 citron
1 tsk bagepulver
0,5 tsk natron
2 tsk kardemomme (efter smag)
30 g fuldkorns rismel
30 g fuldkorns majsmel
Kokosolie til vaffeljernet

Blend ingredienserne godt sammen.
Smelt kokosolie i vaffeljernet. Sørg for også at putte det på “overdelen”.
Kom ca. en grydeske dej på.
Lad vaflerne bage 3-5 minutter.
Server med frisk frugt

Maya

2 Comments
 1. Hej Maya,
  Jeg synes dine billeder er så flotte. Jeg ville høre, om du redigere i dem? De har nemlig sådan nogle flotte klare farver, som virkelig skinner igennem – i så fald, hvilke program benytter du? 🙂

  Vh

  1. Hej Maria 🙂 tusinde tak 🙂
   Jeg redigerer ikke altid, men nogle gange skruer jeg lidt på lys og kontrast. Det gør jeg som regel i befunky.com.
   Kh. Maya

Leave a Reply

Your email address will not be published.