Jeg har åbnet op for online Kostvejledning. Bestil din kostplan med 20% rabat!

picmonkey-collage

Efter mange måneders forberedelse har jeg endelig åbnet op for online kostvejledning!! Jeg har glædet mig SÅ meget. Det er noget som jeg har lagt rigtig meget tid og kræfter i, da jeg gerne ville have at det hele skulle være nemt og ligetil, og være lækkert visuelt. Derfor bestiller man nemt herinde på bloggen, hvor man svarer på  spørgsmål om fx. ens vægt, mål, aktivitetsniveau og allergier. Disse informationer bruger jeg så til at beregne en kostplan, som tager udgangspunkt i netop dit behov, hverdag og hvad der er dit mål.    Bestil kostplan: Her. 
skaermbillede-2017-04-01-kl-14-45-10
Kostplanen tager udgangspunkt i mine opskrifter, men jeg beregner dem præcis til dit behov!  Kostplanen er bygget op så man får  3 forlag til morgenmad, 3 forslag til frokost , 3 forslag til aftensmad  og i alt 9 forslag til sunde og lækre mellemmåltider.  Mange af opskrifterne kan man nemt lave til flere dage af gangen, så det er nemt.
Derudover får man en “bytteliste”, så man ved hvordan man kan bytte ud og variere.
Kostplanen er derfor ikke sat kedeligt op, hvor der blot står hvor meget kød, grønt og kulhydrat. Derimod tager det udgangspunkt i lækre og simple opskrifter!! 🙂  ..
Jeg har allerede lavet nogle kostplaner, og jeg har kun fået positiv feedback!
Jeg har besluttet at jeg her den første officielle uge exceptionelt vil køre med 20% på kostplanerne. Normalprisen er 850 kr, men i denne uge koster en kostplan blot 680 kr, så hvis du gerne vil have hjælp til at nå dit mål, så er det måske nu du skal slå til. Koden MAYA20 giver derfor 20% når du bestiller: HER. 
Gælder fra 02.04.17 – 09.04.17
Jeg glæder mig til at lave kostplaner til jer 🙂

mayadroem_header

Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.