10 ting, jeg gerne vil være bedre til!

22

Lige som alle andre bloggere, så elsker jeg lister. Dagens liste skal handle om 10 ting, som jeg gerne vil være bedre til. Jeg tror altid på at man kan forbedre sig – og optimere områder i ens liv. Et stort skridt på vejen er dog at blive bevidst om, hvilke ting man rent faktisk har lyst til at gøre noget ved! 🙂 .. Du må endelig byde ind i kommentarfeltet, hvis der er noget som du ønsker at forbedre i dit liv.

[Støvler: Gardenia Copenhagen, Taske: Markberg, Nederdel: Moves by minimum, Højhalset t-shirt: Pieces, Jakke: Only kun 379kr. Reklame links. ]

10 ting, jeg gerne vil være bedre til
1. At sige nej-tak!  Jeg er alt for god til at please andre, og ender af og til med at sige ja til noget, som jeg egentligt ikke har lyst til. Der er ikke noget i vejen med at sige nej tak – og prioritere én selv. :).
2. At lave video-materiale. Jeg ville så gerne blive dygtig til at lave videoer, som jeg kunne dele på blog, youtube og instagram.Både træningsvideoer, madlavning og forskellige snakke om sundhed. Jeg har dog to udfordringer: Det tekniske element, fordi det bare er ekstremt svært at klippe videoer og få det til at se fedt ud – og det andet er mig selv. Jeg synes det er mega grænseoverskridende, at skulle snakke på video. Jeg håber dog, at det er noget som kommer til at ske i løbet af 2017! 🙂
3. At opleve ting, alene. Jeg er lidt en selskabspapegøje, som kun nyder at gøre ting med andre. Jeg bruger meget tid alene pga. mit arbejde, men generelt nyder jeg også min alenetid. Jeg ville dog gerne være bedre til at nyde mit eget selskab og  fx rejse, gå i biografen, gå på café mm. alene!
4. At være mere åben, når jeg møder nyder mennesker. Jeg er ikke altid så godt til at møde nyde mennesker. Hvis jeg er til et event eller arrangement søger jeg altid hen til dem jeg kender, for det er nu engang bare nemmest. Jeg vil dog rigtig gerne arbejde på, at åbne mig mere op for nye mennesker, fordi det kan man jo altid få noget godt ud af, på den ene eller anden måde.
5.At dulle mig op. Alt for tit render jeg rundt i træningstøj, faktisk hver dag. Jeg vil så gerne være bedre til at tage pænt tøj på, selvom jeg arbejder hjemme. Jeg vil gerne tage makeup på hver dag – og gøre noget ud af mig selv. Jeg vil bare gerne være lidt mere “girly” – og forsøge mig meget mere med høje hæle, kjoler og læbestift.
6.Planlægge. Jeg fokuserer meget på planlægning for tiden. Jeg gør allerede nogle ting for at holde styr på kalenderen, men jeg vil gerne have et endnu bedre overblik, så jeg kan finde ro i, at jeg nok skal nå det hele.
7. At løbe langt og hurtigt: Jeg har tidligere været meget bedre til at løbe. Jeg har jo engang løbet et halv marathon, og det kan jeg slet ikke forstå. Jeg har også tidligere været en meget hurtigere løber. Så jeg vil bare gerne prioritere mit løb noget bedre, for jeg synes det er virkelig dejligt at løbe.
8. At holde fokus: Jeg vil ville gerne være bedre til at koncentrere mig, og holde fokus på det jeg sidder og arbejder med. Jeg laver hele tiden overspringshandlinger, fordi jeg liiiiiige skal tjekke dét ene og det andet. Jeg ville udnytte min tid meget bedre, hvis jeg kunne være bedre til at fordybe mig og ikke lavet andet imens.
9. At sige PYT: Jeg er meget perfektionistisk og vil gerne altid gøre mit bedste. Hvis der er noget der ikke går som planen, så har jeg enormt svært ved at ligge det væk. Jeg vil gerne blive bedre til at sige “pyt” – og “det går nok” 🙂 ..
10. At lave mad. Jeg vil gerne have endnu bedre kundskaber i køkkenet. Jeg kunne faktisk godt tænke mig at deltage i nogle kurser, fx. om indisk eller thai-madlavning. Jeg vil gerne blive bedre til, at bruge de mange kogebøger der står på min hylde – og udfordre mine sanser. For tiden er jeg i en periode, hvor jeg ikke rigtigt gider laver mad, fordi jeg jo kun er “mig” – men det skal jeg altså blive bedre til.

Hvad vil du gerne blive bedre til? 

Maya

6 Comments
  1. Super god idé at lave sådan en liste, skulle jeg også overveje. Nr. 10 forstår jeg bare ikke, du har jo nogle sindsygt gode opskrifter her på siden, som jeg finder stor inspiration i 😉 Tak for det!

  2. Jeg er også i selvlavet “gør dig fin” bootcamp, så jeg ikke er så meget en sjuskedorthe – hvertfald når jeg ikke skal på job, for man skal jo være (og derfor også se) temmelig praktisk ud, når man arbejder på bosted 😀

    – A

  3. Så inspirerende!😍 jeg kan 100 procent sætte mig ind i, at please folk! Jeg sætter alle andre før mig og jeg har virkelig brug for ”mig’ tid. Jeg vil da helt klart sætte mig ned og lave en liste selv.
    Skønt oplæg!👌🏻

Leave a Reply

Your email address will not be published.