Puma Ignite Evoknit – Til hverdag og træning

untitled-3

Jeg har for nyligt købt disse Puma Ignite Evoknit sko hjem,  som jeg havde været fuldstændig forelsket i længe. Jeg har egentligt købt dem som en træningssko, men må indrømme at jeg også har haft dem lidt på udenfor, for de er virkelig også finde som sneakers fx. til jeans eller en kjole. Man kan få skoen i blandt andet sort og hvid, du kan se en masse fede modeller: her.   Man kan få modellen i  både en høj og en lav udgave, faktisk kan man lige nu spare 20% på den høje model, i både sort og hvid. . Jeg har valgt denne model, med lav ankel. Puma Ignite modellen er faktisk en løbesko, men den er blevet gjort meget moderigtigt. Jeg har ikke prøvet, at løbe i skoen, men de er i hvert fald gode at gå og træne i.
Det er vigtigt at være opmærksom på at skoene er ret store i størrelsen. Jeg bruger normalt 38,5 – og i denne model passer de mig i 37, så man skal i hvert fald som minimum bestille ét nummer mindre end man plejer, vil jeg sige!  Skoene kan købes blandt andet hos Zalando og hos Lykkebylykke.dk – så har i lidt flere muligheder, hvis i ikke kan finde jeres størrelse.
Jeg har lige været nede og træne, og nu skal jeg i gang med at skrive et kapitel til bogen om styrketræning og muskelopbygning. Jeg ville bare lige hurtigt tippe jer, om disse lækre sko. Jeg håber, at i får en dejlig dag. 🙂

Maya

Indeholder reklamelinks 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.