Deprecated: Required parameter $username follows optional parameter $network in /customers/9/e/7/mayadroem.dk/httpd.www/wp-content/themes/thevoux-wp/inc/framework/thb-social-links/social-links.php on line 548 Deprecated: Required parameter $new_class follows optional parameter $html in /customers/9/e/7/mayadroem.dk/httpd.www/wp-content/themes/thevoux-wp/inc/framework/thb-lazyload.php on line 4 sundere brownie med peanutbutter

Sundere brownie med peanutbutter topping

p1070501p1070486

I dag får i opskriften på en sundere brownie, som jeg lavede i går, da jeg fik besøg af en veninde. Jeg synes altid, at det er dejligt at der er lidt at hygge med når man får besøg. Det er en lidt sundere kage, men den er selvfølgelig stadig lidt kalorietung. Jeg synes virkelig i skal prøve dem, og i skal ikke lade jer skræmme af dadlerne – dem kan man ikke smage 🙂 ..

Sundere Brownie med peanutbutter
200 g dadler
3 æg
1 spsk olie
40 g kakao
1 knivspids salt
1 tsk bagepulver
1 tsk vanille
1 tsk kanel
1 dl vand
100 g rismel
1 spsk peanutbutter
1 spsk sukrin gold

Topping:
175 g dadler
1-2 spsk peanutbutter
Lidt kogende vand
Blåbær
Lime

Tag stenene ud af dadlerne.
Blend dadler, æg, olie.
Tilsæt de tørre ingredienser og peanutbutter.
Kom det hele i en form med olie.
Bag i ovnen ved 175 grader ca. 15 min. Den må ikke få for meget! 🙂
Blend dadler, peanutbutter og lidt kogende vand (alt afhængig af hvor tørre dadlerne er)
Smør toppingen ud på kagen.
Pynt med blåbær og limeskal. Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.