EF sprogrejser

p1070720p1070531
p1070547
Sponsoreret af EF sprogkurser i udlandet
BESTIL BROCHURE OM EF – Sprogkurser: her. 

Me llamo Maya, tengo 26 Años. Jeg hedder Maya og jeg er 26 år gammel kunne jeg allerede sige på spansk inden der var gået en time af spansk undervisningen her i Barcelona. Jeg deltager i et intensivt spansk kursus med EF Danmark i 2 uger. Der er nu gået 3 dage og jeg har allerede lært en del spansk og fået et indtryk af byen. De første dage er gået vildt godt – og jeg er så glad og positiv, og jeg glæder mig bare til mere!!
Skolen i Spanien har ca 300 elever, men vi er kun ca. 12 elever i en klasse – og alderen går fra 18-64 år, så der er et stort spring, men det er virkelig fedt. Alle har den samme passion for at lære et nyt sprog. Det er meget forskelligt, hvorfor folk vil lære sproget. En vil gerne flytte herned, én vil starte en virksomhed i Mexico – og andre tager det blot for egen fornøjelses skyld.
Underviserne er utroligt pædagogiske – og selvom de taler spansk det meste af tiden, så forstår jeg faktisk næsten alt, hvad de siger.

Vi har ca. undervisning 3-4 timer om dagen, men det er virkelig intenst og man lærer utrolig meget. Det betyder også at vi har en masse tid til at komme rundt i byen.
Den første dag var vi efter undervisningen på en City Tour, hvor vi blandt andet var på La Rambla, som er en kendt shoppinggade centralt i Barcelona og La Boqueria som er et kææææmpe frugtmarked mm. Det er et fantastisk sted, jeg havde lyst til at købe det hele. Vi bor blot 2 stop med Metroen fra Plaza de Catalunya og La Rambla, som er centrum i Barcelona . Vi bor altså virkelig centralt i et område der hedder Gracia. I dette område ligger blandt andet Park Güell og den smukke kirke La Sagrada Familia, som jeg besøgte for 7 år siden, men som vi skal besøge igen i morgen, hvilket jeg glæder mig meget til. Området er det lidt “finere” kvarter, hvor der er masser af lækker shopping. Jeg må indrømme, at det er liiiiidt farligt når både Mango, ZARA og en masse andet godt ligger lige om hjørnet. Kvarteret er bare så hyggeligt og jeg har allerede gået mange ture.
Vi bor i en ny lejlighed, hvor der er 4 værelser. Man bor 2 sammen, og jeg bor med en sød anden pige. Der er et fint køkken, så man selv kan lave mad. Vi har endnu ikke selv lavet mad, fordi der er så mange sunde og lækre muligheder ude, men morgenmad spiser vi altid her.
BESTIL BROCHURE OM EF – Sprogkurser: her. 
p1070622 p1070654

I tirsdags var jeg på stranden sammen med en hollandsk pige, som jeg klikkede utrolig godt med lige fra vi mødte hinanden. Det er ret sjovt, hvor “ens” man kan være, selvom man kommer fra forskellige lande. Alligevel er der også mange ting, som er forskelligt fra land til land. Det gode ved Barcelona er nemlig at det både har storby – og strand. Det var virkelig dejligt med et par timers afslapning efter undervisningen.

I går skulle vi først møde kl. 14, hvilket man skal nogle gange. Derfor besøgte jeg et Fitness Center fra om morgenen, som jeg har meldt mig ind i hernede. Det er ekstremt luksus med Spa og alt muligt, og jeg har aldrig set sådan et center i Danmark. Kæden hedder DIR, og er flere steder i Barcelona. Det er kun 30 sekunder fra, hvor vi bor.
Sammen med Caroline, som også er hernede spiste jeg frokost – og hyggede og nød solen hele dagen. Vi var blandt andet i Turo Park & gardens, hvor vi havde medbragt lidt kolde drikkevarer og snacks. Mens vi sad der kom der pludseligt 4 fra vores klasse, så vi hyggede med dem dernede.

I dag skal vi i skole fra 9-13  – og jeg glæder mig. Lærerne er altid gode til at lave undervisningen sjov og spændende. Selvom jeg synes, det er virkelig svært at udtale de spanske ord rigtigt, så bliver jeg bedre og bedre. Jeg har kun haft 3 dages undervisning, og jeg er så spændt på at se hvor jeg er om 1,5 uge. Det har altid været en KÆMPE drøm, at lære spansk!
Jeg kan heller ikke lade være med at drømme om at flytte til Spanien en dag. Jeg føler mig bare på sådan en mærkelig måde helt hjemme. Klimaet er SÅ skønt, og  selvom det er varmt (26-28 grader) så synes jeg bare det er passende. Der er så mange ting som jeg er så begejstret over ved den Spanske kultur. Jeg er især vild med deres smukke arkitektur – og jeg kan blive ved at gå og kigge op på de smukke bygninger og altaner. Jeg beundrer også, hvordan de ser ud. Kvinderne er altid utrolig velklædte med høje sko og flot makeup – og mændene ser man ofte i suit – også på en helt almindelig onsdag. Jeg skal nok skrive en masse mere om skolen – og lave et indlæg med anbefalinger til, hvad i skal se i Barcelona 🙂 .. Nu vil jeg smutte i skole. Jeg håber ikke at indlægget er alt for rodet.  Hvis du også drømmer om at tage et sprogkursus, så kan du få en rabatkode og finde mere information nedenfor.
BESTIL BROCHURE OM EF – Sprogkurser: her. 

skaermbillede-2017-03-17-kl-17-50-35
Koden “EFMAYA” giver dig 15 % på kursusprisen ved min. 3 ugers sprogkursus, ved kursusstart senest d. 25. september 2017.
Mere information: Pris Tilbud, brochure, facebook.

 

Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.