Sommer træning & gode rabatter

untitled

Indlægget indeholder reklame links.

Selvom vejret ikke helt peger i den retning, så står der altså sommer på kalenderen.  Jeg elsker, elsker, elsker sommer. Det har været noget af en markant overgang at komme hjem efter 2 uger i Spanien. Om sommeren får jeg lyst til at have mere farverigt tøj på, det er virkelig flot når man har fået lidt kulør.  Disse shorts er mine fortrukne til de dage, hvor det er for varmt til at træne i tights. Derudover bliver jeg nødt til at tippe jer om at de populære Puma sko er på 25%, jeg bruger dem lige nu primært til træning, meeeen jeg kommer indimellem til at tage dem på udendørs også, fordi de er SÅ fine – og gode at gå i. Jeg har lige købt denne preworkout i dag, og den smager altså overraskende godt. Jeg bruger indimellem preworkout, når jeg lige har brug for et ekstra “kick” inden træningen.

Om lidt kommer min veninde Maria ind af døren. Vi skal ud at gå en tur, og så skal vi have en lækker salat et sted i Aarhus i aften.  Jeg ville bare lige tippe jer om disse lækre sommer items – og som i kan se er meget sat ned med 20-50%! 

Under Armour top (spar 25%) /Kari Traa trøje /BCAA   /  Puma Ignite (spar 25%)

Under Armour sko (25%)   / Under Armour shorts (20%)/Hummel top
Under Armour shorts (50%) /Only top (50% kun 114 kr)/  Puma Trøje (25%)

Under Armour tights (25%)//New balance sko (25%) //Kari Traa sports bh  / Puma tights
Preworkout  / Kari Traa taske (25%)

___________________________________________________________________

Bedste hjemmesider til træningstøj & kosttilskud 
Boozt.dk 
Sportmaster.dk 
Fitnesspigen.dk
Hummel.dk
Zalando.dk 
Bodylab.dk
Nu3.dk 
Maya

Indlægget indeholder reklame links. 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.