Sommertilbud: Spar 20% på din kostplan!

picmonkey-collage-6

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og måske er du ikke helt der, hvor du gerne vil være. Måske ønsker du vægttab eller hjælp til en sundere livsstil? Jeg laver online kostprogrammer, skræddersyet til dit behov – og måneden ud kører jeg med et sommertilbud! 🙂

Kostplanen tager udgangspunkt i mine opskrifter. Kostplanen er bygget op så man får 3 forslag til morgenmad, 3 forslag til frokost , 3 forslag til aftensmad  og i alt 9 forslag til sunde og lækre mellemmåltider. Mange af opskrifterne kan man nemt lave til flere dage af gangen, og man kan bytte rundt på måltiderne som man har lyst.  Derudover får man en “bytteliste”, så man ved hvordan man kan skifte ingredienser ud, så kostplanen er meget fleksibel. Kostplanen er derfor ikke sat kedeligt op, hvor der blot står hvor meget kød, grønt og kulhydrat. Derimod tager det udgangspunkt i lækre og simple opskrifter!! 🙂  ..

Resten af juni kan du spare  20% på din kostplan. Normalprisen er 850 kr, men i denne uge koster en kostplan blot 680 kr, så hvis du gerne vil have hjælp til at nå dit mål, så er det måske nu du skal slå til. Du bestiller direkte her på min hjemmeside. Du skal blot indtaste vægt, aktivitetsniveau, mål, allergier mm.
Koden SOMMER20 giver 20% når du bestiller: HER. 

skaermbillede-2017-04-01-kl-14-45-10
Maya

mayadroem_header

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.