På det seneste ..

p1080087
★Har jeg været på 2 ugers sprogkursus med Ef-Danmark i Barcelona.

★Har jeg overvejet at flytte til Spanien!!!!  – Jeg skal nok fortælle mere i et andet indlæg <3

★Har jeg ikke været til Northside, som alle andre. Jeg har aldrig været sådan festival/koncert-type.

★Har jeg planlagt det første fotoshoot til bogen, så i næste uge skal vi skyde billeder af de første opskrifter. Det bliver sååå spændende!

★ Har jeg været på jagt efter location til fitness-billederne til bogen. De billeder skal først skydes til august, så i må endelig skrive hvis i har en sjov idé i Aarhus.

★Har jeg fokuseret meget på at få minimum 10.000 skridt på kontoen hver dag. Mit højste var 27.000 skridt, da jeg var i Barcelona.

★Har jeg heppet på løberne til Aarhus Halv Marathon – og ønsket at det var mig.

★ Har jeg bestilt tid til læge, som kan sende mig videre til røntgen (læs dette indlæg)

★Har jeg bare haft det super godt med min krop – og jeg vil også gerne vise, at bare fordi man træner meget, så har man ikke nødvendigvis en meget lav fedtprocent – jeg kan ret godt lide at have mere kvindelige former (og så er jeg glad for mad 🙂 ) ..

★ Har jeg været utrolig skuffet over den danske sommer. Regn, regn, regn.. Det er virkelig træls!

★ Mener jeg, at det er nødvendigt at eje denne tshirt.

★Er mine super super super fede træningssko blevet sat ned med 25%: her.

★ Har det påvirket mig meget, hvis det “roder” . Jeg har det bedst hvis mit hjem er fuldstændig opryddeligt, ellers roder det i mit hoved.
★ Er jeg gået i gang med Anna Pihl serien helt forfra. Den er altså virkelig bedre end jeg huskede den – og så er det sjovt at se noget dansk efter så mange udenlandske serier.

★ Har jeg færdiggjort manuskriftet til min bog. Jeg mangler nu kun billeder, træningsprogrammer og at rette hele bogen. Så der venter noget arbejde endnu, men det føles godt at være kommet så langt.

★ Har jeg følte mig lidt “alene” – som nærmest den eneste single i venindeflokken… 🙂

★Har jeg tilmeldt mig en sommerbootcamp hos Line Wittrup. Det er 4 uger  med 3 træninger om ugen. Jeg tror, at jeg har brug for at blive presset lidt ud af komfortzonen og træne med nogen andre. Der er stadig pladser . Læs mere her.

★ Er jeg blevet helt vild med den spanske mad – og spiser nærmest chorizo dagligt, muuums 🙂


Maya

6 Comments
 1. Kender alt for godt singlepunktet 😓😫
  Håber virkelig du vil give en anmeldelse af holdet hos Line, for har længe selv overvejet, men på en SU er det mange penge, når man ikke lige ved om det er et fedt hold og man udvikler sig der.

  1. Jeg skal nok omtale det :).. Men jeg er sikker på at det er mega godt… Jeg kender Line, og ved at hun er dygtig. og så er der mere fællesskab når man er 8 på holdet.
   Jeg ved der er plads på sommerholdet, så synes at du skal tage med der. Det er 4 uger med 12 træninger til 2700 kr. Jeg synes faktisk det er billigt i forhold til hvad et forløb hos en personlig træner normalt koster, hvor det er 1-1 🙂 ..

 2. Jeg kan kun anbefale holdene ude i Viby hos Wittrups Garage. Det er så fedt at få liv til at træne på de små hold. Det skaber et sammenhold, og jeg synes, det giver resultater, som jeg ikke på egen hånd ville kunne få i et fitnesscenter. Det er dyre end et alm fitnesscenter, men alle pengene værd 🙂

 3. Hej Maya 😊
  Lidt random ift. indholdet i det her indlæg, men vil du fortælle, hvor dine er shorts er fra? De ligner lige sådan nogle, jeg er på jagt efter. Kan nemlig godt lide, at der er en lidt længere “ben” i dem.
  På forhånd tak!

  1. Hej Katrine 🙂 Du er ikke den eneste der har spurgt, de er nemlig super gode fordi de er højtaljede men stadig har lidt længere ben, så man ikke kan se ballerne! ;).
   Men de er desværre mange år gamle… Jeg købte dem i Gina Tricot – men de er nok 5 år gamle … :(. Har ikke fundet nogle lige så gode!
   Jeg har købt nogle fra Levis i år i message, men de er meget meget kortere! 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published.