Sommerens fineste shorts i neutrale farver

picmonkey-collage

Jeg ved ikke helt, hvad jeg synes om det danske sommervejr, for det er jo i min optik nærmest ikke-eksisterende…. MEN, det gode vejr må da komme før eller siden… Jeg har i hvert fald lige bestilt disse shorts hjem, så jeg er klar når det bliver 25 grader og solskin. Jeg er ret vild med shorts fra Under Armour, fordi de sidder lidt løst. Jeg synes  at ens ben ser slankere ud i løse shorts, fremfor stramme shorts. Jeg købte denne model fra UA sidste år, som lige nu er sat ned med 35%.. Lige nu er der et KÆMPE Under Armour udsalg: her, hvor man kan spare 25-40%.  Jeg har fundet lidt flere shorts, og håber at der er nogen af dem, som I kan lide  🙂 <3  Træner i helst i shorts eller tights?

Under amour sort /Zalando sport/  Nike sort 
Adidas blå // Nike Blå /Adidas blå
Nike / Adidas performance / Reebok
(
reklame links)

Maya

1 Comment
  1. Jeg ville til hver en tid træne i shorts. Tights bliver så hurtigt super varme og stramme. Jeg løber, og der er shorts langt rarest at gøre det i. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.