Sommerferie som selvstændig?

Processed with VSCO with c1 preset

Vi er midt i juli måned – og lige nu har de fleste mennesker sommerferie. Ferie er bare lidt anderledes for mig – og måske det er dét for mange selvstændige. Hvis jeg holder fri – er der jo ikke nogle andre, som arbejder for mig – og derfor har jeg nok svært ved at “trække stikket”. Jeg har kun været selvstændig 1 år – og derfor har jeg ikke helt den økonomiske frihed til at holde en lang sommerferie. Mit mål er helt klart, at jeg næste sommer kan holde fri hele juli, men sådan bliver det ikke i år, hvilket jeg egentligt har det helt okay med! 🙂 ..  Jeg har dog gode muligheder for at rejse uden for sommerferien.

Jeg føler kke rigtigt, at jeg har tiden til det lige nu. Snart får jeg min bog tilbage fra min redaktør, og så skal jeg bruge en masse tid på at gennemarbejde materialet. Lige nu arbejder jeg på at udvikle en masse opskrifter her til bloggen, laver kostplaner – og så er jeg ved at finde ud af i hvilke lokaler jeg skal have personlig træning. Juli måned er dog stadig en mere stille måned end jeg plejer, så jeg forsøger også at holde aftener og weekender fri. Jeg forsøger også at have en mere fleksibel kalender, hvilket betyder at jeg fx i dag skal besøge Mette og Amilia i Ikast, hvor vi skal nyde den (eneste) sommerdag. Jeg regner dog også med, at der bliver plads til lidt arbejde, da vi har planer op at optage nogle træningsvideoer i haven, tage billeder og måske skrive blogindlæg senere på dagen 🙂 .

Jeg har jo virkelig mit drømmejob og derfor gør det mig ikke noget, at jeg skal arbejde, når andre holder fri. Jeg har jo en kæmpe frihed i mit arbejde – og jeg er hver dag taknemmelig for det jeg laver! Nogle dage sidder jeg ved computeren mange timer og arbejder på min bog eller blog, mens jeg andre gange laver opskrifter, holder møder, laver kostplaner, optager videoer, laver regnskab – og betaler moms, mødes med andre bloggere osv. 🙂

Jeg har allerede været lidt udlandet i år, da jeg i april måned var på Marbella Fitness Camp – og jeg i maj måned var 2 uger i Barcelona med EF-sprogkursus. I uge 32 skal jeg igen til Marbella  sammen med Mette Lyngholm. Det bliver en uge med en masse træning – og så skal jeg også igen passe Amilia, når Mette underviser.
Jeg håber at jeg til efteråret både kan komme en uge til Lasanta Sport, men at jeg også kan komme på 2 ugers afslapningsferie når bogen er sendt til tryk, det tror jeg efterhånden, at jeg trænger til 🙂

Hvad er jeres ferieplaner i år? 
Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.