På det seneste..

fullsizeoutput_513

..Har jeg købt utroligt mange hvide tshirts med print. Jeg er blandt andet glad for denne fra Ganni. Jeg har dog også undret mig over, hvor kort tid de hvide tshirts rent faktisk er helt hvide hos mig…

.. Har jeg virkelig sukket længe efter den danske sommer (?). Jeg ved godt, at det er træls med at det brok over vejret, meeen. Jeg har brug for sommer og solskin!

.. Har jeg testet en masse opskrifter til bloggen, som I får i August.

.. Har jeg shoppet disse fine træningssko fra Nike.  Jeg skulle nemlig bruge et par fine hvide til fotoshoot til bogen.  De puma jeg købte for nogle måneder siden er desværre blevet lidt beskidte, men sådan er det jo med hvide sko 🙂 ..

.. Har jeg apropos fotoshoots glædet mig sindssygt meget til at vi skal skyde billederne til bogen i August og september!

..  Er  jeg kommet tættere på en placering til min personlig træner klienter i Aarhus. Send mig gerne allerede nu en mail: mayalytzhoeft@gmail.com så du kan sikre dig en plads når jeg åbner op.

.. Har jeg fået 100 abbonenter på min youtube kanal.  Jeg lover der kommer en masse videoer derinde i fremtiden, så subscribe! 🙂

.. Har jeg talt dage til at jeg skal til Marbella Fitness Camp – og der er nu heldigvis kun 12 dage til at turen går til varmere himmelstrøg!

.. Har jeg været fuldstændig opslugt af HOMELAND på Netflix. Den er så spændende – og jeg er kommet til sæson 3 på en uge, haha!

.. Har jeg spist en masse lækre sunde smoothiebowls med bær og Acai – Mums. Jeg skal nok snart dele en opskrift med jer.

.. Har jeg været i røntgen, da jeg kæmper med en skade (du kan læse mere: her). Røntgen viste normale hofter og bækken. Så jeg arbejder videre med udstræk – og lader være at provokere smerten. Derfor begrænser jeg løb og tunge dødløft.

..Har jeg afsluttet 4 ugers Bootcamp hos Line Wittrup og det har været fantastisk. Mine bedste anbefalinger!

..Har jeg været single et helt år… Selvom jeg har datet – så har jeg endnu ikke mødt en med “kærestepotentiale”. Kære drømmemand, hvor er du?

..  Sagde min veninde til mig “Du virker gladere, end du har været i lang tid” – og hun har fuldstændig ret!!

.. Har jeg sukket over lækre feriebilleder på Instagram. Det føles lidt som om jeg er den eneste, der ikke er ude at rejse. Jeg er også den eneste der ikke har et flamingo badedyr tilsyneladende.

.. Døde jeg fuldstændig af grin da jeg læste dette indlæg fra Nutidensmor.

.. Har jeg virkelig fokuseret på at gå 10.000 skridt dagligt. Jeg føler efterhånden at det er blevet inkorporeret i min hverdag, at bruge gang som transport.

.. Har jeg medvirket i en stor befolkningsundersøgelse omkring sammenhæng mellem kræft og livsstil – og derfor fået taget en masse prøver mm. som skal bruges til forskning.  Det er godt at man kan hjælpe! 🙂
Maya

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.