p1080572

I dag vil jeg gerne dele en video med et træninsgprogram med kettlebell. Det er primært øvelser til ben og baller – men du kan også bruge dem til overkroppen. Du må meget gerne skrive en kommentar med, hvilke videoer du godt kunne tænke dig! 🙂 ..  Hvis du mangler en kettlebell, så kan du købe dem vildt billigt: her (reklamelink).
Videoen er optaget ved vandet i Aarhus, det er et af mine yndlingsområder. Jeg elsker at være ved vandet – og tæt på naturen. Videoen er optaget sammen med min veninde Anna. Vi tog en kettlebell med i bilen – og så kunne vi træne udendørs, hvilket var skønt på en sommerdag! 🙂 

Kettlebell-træningsprogram
Tag 10 gentagelser af hver øvelse. Se om du kan tage 1-3 runder. Vælg en kettlebell som passer til din styrke

1. Squat
2. Dødløft
3. Lunges (med udfald)
4. Split Squat
5. Single Arm Row
6. Sumo Squat
7. Squat-dødløft kombination
8. Push ups

Se flere træningsprogrammer: her. 
Abboner på min youtubekanal: her.
KØB BILLIGE KETTELEBELLS:
Her. 
(reklamelink)

Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.