Cremet pastaret med bagte peberfrugter, kylling og bønnepasta

p1090086 p1090095

Jeg elsker sammenkogte kyllingretter som har masser af smag. Jeg har mange gange lavet denne cremede pastaret , som også har været utrolig populær her på bloggen. Forleden jeg en opdateret version med bagte peberfrugter, det blev virkelig lækkert. Derudover er den en smule stærkere, men det er jo altid forskelligt med de røde chilier. Jeg elsker når det er stærkt! 🙂  ..
Denne gang har jeg brugt bønnepasta, som jeg synes er utrolig lækkert. Det indeholder meget mere protein end normalt pasta – og så er det uden gluten, hvis man har problemer med det. Jeg har smagt flere forskellige, men jeg kan bedst lide den grønne version.
Opskriften er ca. til 3 personer. Jeg skulle egentligt lave mad til blot mig og min veninde , men der er var altså nok til en 3. person. Hvis du skal lave mad til 4 kan du putte lidt ekstra grøntsager og kylling i – og evt. koge mere pasta 🙂 ..  Måske er i blot 2 – og så er der lidt til frokosten/madpakken dagen efter.

Cremet pastaret
(3 personer)
3 hele peberfrugter (rød, gul, grøn)
1 spsk olivenolie
200 g cherrytomater
400 g kylling inderfilet
olie til stegning
krydderier til kylling: karry, paprika.
1 rødløg
Krydderier: 1 tsk karry, 1 tsk paprika, 1 tsk allround, 1 tsk tørret chili, 1 tsk karrypasta
1 rød chili
1 spsk tomatpure
1 dl fløde (alm, laktosefri, eller madlavningsfløde)
1 dl vand
Bønnepasta
Salt & Peber
Frisk persille

Start med at halvere peberfrugterne. Placer dem med skindet op af.  Placer hele tomater på bagepladen. Fordel lidt olie over begge dele. Bag dem i ovnen i 20-30 min.
På en pande svitser du kylling inderfiletterne med karry og paprika. Put kyllingne i et ildfast fad, så de kan stege færdigt i ovnen ca. 15 min. Rengør panden.
På panden svitser du nu løg, chili, tomatpuré og krydderier.
Skær peberfrugter i store stykker. Tilsæt peberfrugter og tomaterne på panden. Tag alt saften med.
Tilsæt fløde og vand og lad det simre.
Tag kyllingen ud af ovnen og tilsæt det på panden, husk alt saften.
Kog bønnepasta efter anvisningen. Hæld vandet fra og kom det op på panden.
Rør det hele rundt og lad det varme sammen et par minutter.
Smag til med salt og peber.
Drys med frisk persille.
Velbekomme<3

p1090101

Maya

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.