Mofibo: få 30 dages gratis adgang til 40.000 bøger

p1090764
p1090961
skaermbillede-2017-08-18-kl-13-42-51

På det seneste er jeg begyndt at høre mange lydbøger i Mofibo appen. Jeg startede egentligt med en prøveperiode, men jeg er blevet så glad for dét, at jeg vil fortsætte. I dette indlæg får I en rabatkode, hvor i kan få 30 dages gratis adgang til app’en. Jeg hører lydbøger i mange forskellige hverdagssituationer. Jeg forsøger altid at komme ud på en en daglig gåtur for at nå mine 10.000 skridt, jeg synes det er godt med frisk luft når jeg har siddet inde hele dagen og det virker afstressende for mig at lytte til en god lydbog i skoven. Derudover hører jeg også indimellem en lydbog når jeg står på crosstraineren i fitness, er på farten eller når jeg laver opskrifter til bloggen.

Jeg tror de fleste kender til Mofibo, men hvis du ikke gør så vil jeg forklare det her. Mofibo er bøgernes svar på streamingtjenester – i stedet for film og serier, er Mofibo fyldt med e-bøger og lydbøger. Som medlem af Mofibo får du ubegrænset adgang til alle de e-bøger og lydbøger, du har lyst til at læse eller høre. Jeg garanterer, at du ikke løber tør, for der findes 40.000 bøger, og app’en opdateres med nye bøger hver eneste dag. Med Mofibo-appen kan du have hele boghylden i lommen, uanset hvor du bevæger dig hen. I appen kan du downloade op til 10 bøger, som du kan hører når du er offline, hvis du fx. er i udlandet. Det var smart da jeg for nyligt skulle til Malaga, så kunne jeg bruge flyveturen på at hører Hella Joof’s populære bog: Papmache-reglen. Den bog er et must at læse/høre. Hella’s små livsregler er både sjove og sande – og giver utroligt god mening.
p1090996

Hos Mofibo er der noget for enhver smag med bøger i alle genrer med alt fra krimier til faglitterære bøger. Det smarte er at du kan gemme bøger på din læseliste, som fungerer som en personlig virtuel bogreol, så kan du nemt finde dem igen på din telefon. Når du er færdig med en bog, foreslår Mofibo-app’en nye bøger, der matcher dine interesser, baseret på de bøger, du allerede har læst eller lyttet til.
Jeg vil gerne anbefale jer disse 4 bøger i meget forskellige genre, som jeg har hørt på det seneste.  Hella Joof: Papmache reglen, Tarme i topform, Jacob Beermann: Stærk og Katrine Engberg: Blodmåne.  I må meget gerne anbefale jeres yndlings bøger eller hvilken bog i læser/hører nu i kommentarfeltet. <3
bogskaermbillede-2017-08-18-kl-13-43-12
Brug koden MAYADROEM og få 30 dages gratis adgang til Mofibo uden binding. Du kan bruge koden ind til den 30. september så skynd til at downloade app’en i App Store eller på Google Play. Efter de 30 dage vil abonnementet fortsætte til 129kr pr. måned, hvis du ikke har opsagt det.
(OBS: Rabatkoden gælder kun for nye brugere af Mofibo).

Maya

 

4 Comments
  1. Hej ☺️

    Jeg har lige oprettet mig som bruger der inde. Men jeg kunne ikke bruge din rabat kode nogle steder? Jeg har fået en prøve tid på 14 dage. Hvor skal jeg skrive din rabatkode henne? 😃

  2. Jeg har samme problem som Simone. Selvom jeg har fulgt dit link til hjælp, så kan jeg ikke finde nogen steder hvor koden kan indtastes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.