Jeg træner for min egen skyld!

dsc_1461

skaermbillede-2017-08-22-kl-15-56-42
Jeg er netop kommet hjem fra Spanien, hvor jeg har været på træningscamp. Jeg har trænet en masse – og det fik mig til at tænke på, hvad træning gør for mit humør. Jeg elsker at træne, fordi det gør mig glad. Træningen udskiller endorfiner. Jeg føler at når jeg bruger energi, så får jeg en hel masse energi retur – nærmest som en boomerang. Jeg føler mig så sej når jeg løfter en tung vægt, eller trækker mig selv op i armene.Jeg er GLAD for min krop. Jeg er stolt af, at den kan transportere mig fra A til B. Jeg er glad for, at den vil være med til alt det jeg udsætter den for! 🙂 .

Jeg vil være et godt forbillede
For mig er det ekstremt vigtigt at være et godt forbillede. Jeg vil ikke være med til at skabe et forventingspres hos mine læsere – eller medvirke til at unge kvinder drømmer om urealistiske kropsidealer. Jeg er meget bevidst om min adfærd på de sociale medier – og belyser også at jeg ikke har et ekstremt og restriktivt forhold til træning og mad.

Processed with VSCO with c1 preset

Kari Traa: ” Celebrate yourself”
På ovenstående billede har jeg en top på fra Kari Traa, som er det hurtigst voksende sportsmærke for kvinder i eruopa. Jeg kan virkelig godt lide deres træningstøj, som er udviklet af kvinder til kvinder. Kari Traa er ikke bare et sportsmærke, men også en sej norsk kvinde, som vil inspirerer kvinder til en gladere, sundere og stærkere livsstil.
Lige nu kører “Celebrate yourself” kampagnen, hvis budskab er at kvinder skal frigøre sig fra de urealistiske forventninger, som hersker indenfor skønhed, træning og udseende.
”Vi vil gerne bidrage til et samfund, hvor det vigtigste ikke er, hvor langt du kan løbe, men at det er sjovt at løbe en tur. Vi håber, at vores nye kampagne kan bidrage med at gøre det lettere for kvinder og piger at fejre dem selv og deres bedrifter. Det har samfundet behov for, så vi undgår al den negative påvirkning af urealistiske forventninger.”

Nordiske kvinder føler sig presset til at træne mere…
Kari Traa har lavet en stor undersøgelse, som blandt andet belyser at pres og forventinger fra omgivelserne er med til at ødelægge kvinders træningsglæde, fordi de føler sig presset til at træne mere end de egentligt har lyst til.
❤ 30 pct. af nordiske kvinder har oplevet, at andre har haft forventninger til deres træningsvaner med hensyn til, at de skulle træne mere.
❤49 pct. af nordiske kvinder har oplevet, at deres partner har haft forventninger til deres træningsvaner. 24 pct. af nordiske kvinder har oplevet forventninger fra deres venner, mens 22 pct. har oplevet forventninger fra deres familie.

❤47 pct. af nordiske kvinder finder det svært at leve op til samfundets forventningspres om træning. Det samme gør sig gældende for hele 52 pct. af de danske kvinder.
❤ 88 pct. af nordiske kvinder ville ændre en kropsdel, hvis de kunne.

Træning skal være sjovt 
Jeg mener at DU er den rette til at sætte dig mål for dit liv – og din træning. Dine omgivelser og de sociale medier skal ikke få dig til at føle dig utilstrækkelig. Du er DIG – og du er SEJ! 🙂 … Træning skal være sjovt , træning skal give dig energi, træning skal være noget du gør fordi du har lyst til dét – og ikke fordi nogen har dikteret at du skal. Det er ligegyldigt om du løber én eller 10 kilometer, bare det gør dig glad.
Lad os blive gladere, sundere, stærkere sammen! 🙂

karitraa_statements3

Kari Traa. By girls. For girls. Exclusively.
#celebrateyourself #karitraa, #ad #bygirlsforgirls #girlsonlyclub #laughmore #standout

Maya

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.