På det seneste..

Processed with VSCO with c1 preset

.. Har jeg fejret min 27års fødselsdag. Fredag var det med 10 af mine veninder, hvor vi fik skøn tapas og vin – og afsluttede aftenen på Loulou i Aarhus. På min rigtige fødselsdag var jeg sammen med min veninde Emmelie, hvor hun overraskede mig med en tur i Spa på Comwell Kellers park.  Jeg skal først fejre det med min familie om et par uger :).

.. Har jeg fået de bedste gaver, af de skønneste veninder. Blandt andet denne lampe af min veninde Maria, som har ønsket mig så længe. Tak for de skønne gaver piger! 🙂

Har jeg været på Marbella Fitness Camp for 3. gang.  Vi havde skøn uge, hvor der plads til både træning og hygge!

.. Har jeg fået skudt træningsbillederne til min bog. Cirka halvdelen af billederne skulle skydes i Fitness, hvilket var en smule grænseoverskridende, men jeg er glad for de billeder der kom i hus! 🙂

.. Har jeg været 3/5 gange i studiet for at skyde madbillederne til bogen. De opskrifter er så gode – og billederne er så fantastisk smukke!  Jeg glæder mig til at i skal se det færdige resultat til januar.

.. Har jeg haft endnu mere lyst til at hoppe i kjoler end jeg har haft længe. Den på billedet er fra Dévier (Samsoe Samsoe) – og har jeg ikke kunne finde online, desværre. 🙂

.. Er jeg ved at planlægge min opstart af personlig træning. Jeg kommer til at være i Wittrups Garage i Viby (YEY!!!) – Jeg fremgår endnu ikke på hjemmesiden, men I må meget gerne sende mig en mail på Mayalytzhoeft@gmail.com, hvis i vil skrives op. 🙂

.. Har jeg fået henvisning til en MR-scanning af mit knæ. Jeg var i røntgen for nogle uger siden – og hofterne er helt normale. Jeg tror selv at grunden til hoftesmerterne har været en kompensation for dét i knæet.. Så nu er jeg meget meget spændt på, om der er noget at se.. (Ved du ikke hvad jeg snakker om, så læs her)

.. Har jeg ikke kunne trænet optimalt pga. smerter og inflammation i knæet. Jeg er virkelig træt af dét  – og kan allerede se på vægten at jeg har tabt mig, hvilket formentligt primært er muskelmasse… Kære mås – Du må ikke forsvinde! 🙂

.. Har jeg virkelig overvejet at starte på serien GOT.. Men jeg forestiller mig at det er for Ringenes herre-agtigt  – og “fantasy” genren er ikke noget jeg normalt er begejstret for? ..

.. Har jeg smagt Pita nede på Aarhus Street Food – og de var lige så gode, som jeg havde hørt! Prøv dem!

.. Har jeg desværre slet ikke haft så meget tid til bloggen, men snart er bogen sendt til forlaget og fotoshoots er overstået, og så skal der for alvor udvikles nye opskrifter mm. Hvis I har specifikke ønsker så må i sige til. 🙂 <3

.. Har jeg sukket over det nye stel fra Christian Bitz – jeg skal helt sikkert have fat i dette skålesæt.

Maya

6 Comments
 1. Hyggeligt indlæg 🙂 Må jeg spørge hvad din bog helt præcist omhandler? Går ud fra det ikke blot er en kogebog, men også om træning? Det lyder super spændende.

  1. Dejligt at høre Caroline 🙂 ..
   Min bog bliver både om sundhed, træning, opskrifter – og en hel masse andre tips og redskaber til et sundt liv.
   Lidt som på bloggen her – og alligevel så meget mere 🙂
   Knus

 2. Mega spændende alt det der sker for dig fortiden! Og mega spændende med din opstart som personlig træner 😍 Jeg havde stærkt på fornemmelsen det ville blive ved wittrups garage 😍

 3. Sikke en suveræn nyhed, at du bliver tilknyttet Wittrups Garage; det er win-win for både Line og dig – stort TILLYKKE til jer begge to😊
  Vi ses i garagen, kh Maria fra Bootcamp 💪😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.