10 ting, som jeg ikke forstår

Processed with VSCO with k1 preset


1.Hvorfor jeg aldrig har styr på, hvilke madvarer jeg mangler.
.Hellere købe én ekstra, end at komme hjem og risikere at man ikke har det man skal bruge, ik?  .. Men da jeg har verdens mindste køkken, så er det altså ret presse at have 5 af hver! 🙂

2. Kø-kulturen i Danmak. Hvorfor at danskere ikke forstår at, hvis en ekstra kasse i supermarkedet åbner, så har de bagerste i køen ikke førsteret til den nyåbnede kasse…. I stedet bør den eksisterende kø dele sig i to… Hvor svært kan dét være?

3. Mennesker som altid har Tv’et kørende når man er på besøg.… Også selvom det ikke er noget man ser? .. Nej, det er ikke hyggeligere at tv’et kører!

4. Hvorfor virksomheder stadig tror at bloggere vil arbejde for “gratis produkter” – (som jo ikke er gratis, da man skal beskattes af gavens værdi). De kan jo heller ikke få avis eller tv-kanal til at reklamere “Jamen, I får den her vildt lækre plade chokolade for dét, som I må spise – så vil I ikke annoncere ud til jeres tusinde af brugere?”.

5. Hvorfor tøjstørrelser skal være så forskellige… Hvorfor er en small ikke bare en small? .. Det gør det altså meget mere besværligt, at købe tøj på nettet, hvilket jeg egentligt foretrækker! 🙂 – Og jeg forstår heller ikke, hvorfor jeg så er så dårligt til at returnere, hvis det ikke lige helt passer… “En eller anden dag kommer jeg til at passe den!”  (og til den tid er den håbløst umoderne).
6. Hvorfor alle ser Game of thrones... Jeg har dog kun set et enkelt afsnit, men er ikke sikker på at jeg kommer til at fortsætte… ?

7. Pepsi Max med ingefær.… Er der seriøst nogen, som kan lide den? ..Bevares jeg kan da godt lidt pepsi max – og ingefær..  Men at slå dem sammen er vist at prøve at sundhedsoptimere Pepsi Max’en – og den lille genistreg hopper jeg altså ikke på!

8.Hvorfor at fitnesscentrerene altid skal komme med fantastiske tilbud til nye medlemmer. Hvad med at tilgodese de eksisterende kunder. fx. “Du har trænet hos os i 3 år, du får 1 måned gratis-tilbud”.

9. Hvorfor bland selv slik skal være SÅ dyrt? ..   I Aarhus sniger prisen sig nemt op på 12.95 pr. 100 g – omend kan det være en  god undskyldning for, hvorfor posen er så dyr… Aej, men det er også de slikpriser, der er skruet helt i vejret..
Men altså, helt ærligt.. Hvorfor skal slik være dyrere bare fordi det bliver puttet op i plastik bokse med det resultat at det formentligt er lidt halv tørt – og indeholder ekstra bakterier pga. små ivrige børnefingre.. ?

10. Manuskrift eller manuskript….. Det tog mig åbenbart en hel bog at lære, at det hedder manuskript – og det var faktisk en af jer søde læsere der gjorde mig opmærksom på dét!   – Og btw. bogen er nu færdig – og er sendt til grafikeren, som skal sætte bogen op! 🙂 ..

Maya

15 Comments
  1. Man kan altså sagtens få langt billigere bland selv slik. For eksempel i Rema hvor det koster mellem 6,95 og 7,95 pr. 100 gr. 😊

  2. Hehe jeg synes også bland selv slikken er noget af det billigste slik man kan få, derfor er det smart jeg har et nu to år gammelt nytårsforsæt om ikke at spise det, førhen spiste jeg al for meget slik 😉

  3. Jeg kan godt lide Pepsi Max med ingefær, jeg synes faktisk, den er ret god 🙈 Og så er den tit på tilbud, fordi andre ikke kan køber den 👌🏼😂

    1. Gud hvor sjovt 😀 !
      Men mor havde købt den ved en fejl i går… Og så smagte jeg den igen… hvor den var iskold… Jeg var lidt mere positivt overrasket end sidst jeg smagte den, meeen! 😀 jeg er til den originiale! 😀

  4. Flyt til Odense smukke – min lokale slik pusher på hjørnet sælger til 8kr/100g 😀 (og det er endda ikke det billigste sted)

Leave a Reply

Your email address will not be published.