Jeg kan ikke undvære mine veninder

 

Processed with VSCO with c2 preset

skaermbillede-2017-09-21-kl-08-09-39
Jeg har et meget tæt forhold til mine veninder, hvilket jeg er meget glad for. Flere af mine tætteste veninder er jeg i kontakt med hver eneste dag, hvor vi enten ses, skriver  eller sender snaps.  Jeg kan godt lide, at have en meget tæt relation, hvor man altid ved hvad der foregår i hinandens liv af store og små ting. Jeg har selvfølgelig også veninder, hvor vi taler sammen lidt sjældnere, men hvor man alligevel er tætte. Den veninde jeg har haft længst tid er i 27 år.. Jeg har et billede, hvor hendes mor er gravid – og jeg ligger som en lille baby udenpå maven, der er nemlig kun lidt over 2 måneder i mellem os. At have et livslangt venskab er helt uvurderligt. Generelt har mange af mine venskaber mange år på bagen – og det gør bare at man kender hinanden helt utrolig godt. De senere år er der heldigvis også kommet mange nye venskaber til – og det er virkelig skønt. Det er ikke længe siden at jeg havde alle mine veninder samlet i anledningen af min fødselsdag, og det gør mig glad helt ind i hjertet at vide at de er der for mig.

Det ville være så forfærdeligt for mig, at skulle undvære mine veninder.  Hver eneste dag bliver kvinder taget fra os pga. hjerte-kar-relaterede sygdomme, og de kvinder har alle veninder og familier, som står tilbage med et kæmpe tab.  Derfor vil jeg gerne sætte fokus på Hjerteforeningens kampagne ”Veninder længe leve”, som både er en hyldest til venskabet og et ønske om at hjælpe ens veninder til et langt og sundt liv.

Hjerteforeningen har blandt andet lavet en video, som viser et eksperiment hvor  2 venindepar skal undvære hinanden i 30 dage.  Jeg ville heller ikke kunne undvære mine tætteste veninder i 30 dage – og det ville være et enormt tomrum uden dem i min hverdag. Dette eksperiment strækker sig kun over én måned, men tænk på hvor forfærdeligt det ville være at skulle undvære ens hjerte-veninder for altid.  Denne video gav mig virkelig stof til eftertanke – og jeg synes virkelig at i skal bruge 4 minutter på at se det første afsnit.

Hjerteforeningens kampagne “Elsk hjertet” slår et slag for kvinders hjerter og hjerteveninder. Deres arbejde fokuserer på at samle penge ind til forskning i kvinders hjerter – og forebyggelse af hjerte-kar-sygdomme.  I de 11 år som kampagnen har eksisteret, er der indsamlet næsten 30 millioner kroner, som er brugt til forskellige forskningsprojekter.

Hvis du vil støtte Hjerteforeningen og deres arbejde med at forske i forebyggelse og behandling af Hjerte-kar-sygdomme, så kan du støtte ved at købe en af de fine tshirts eller de søde Elsk-hjertet armbånd: her.
hjertefr
Girlfriend Extraordinaire / Lyserød girlfriend extraordinaire /Soulmates
Læs mere om Elsk hjertet Kampagnen: her. 

Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.