Det billigste træningsudstyr til hjemmetræning

maya_billigfitness

Jeg bor meget tæt på fitnesscenteret – og derfor tager jeg som oftest bare derned. Der er bare alligevel dage, hvor jeg foretrækker en hurtig træning herhjemme. Derfor har jeg shoppet lidt udstyr, så jeg kan afvikle en god træning hjemme i stuen. I den forbindelse vil jeg gerne tippe jer om en hjemmeside der hedder Billig-fitness, hvor man kan shoppe ekstremt billigt udstyr og kosttilskud.  Prisen er langt under de steder, som jeg ellers har set – så der er mange penge at spare 🙂 ..

Jeg vil derfor tippe jer om nogle gode redskaber. Først og fremmest er det dejligt med en måtte, når man skal lave fx. maveøvelser – og apropos maveøvelser, så elsker jeg at træne med en “ab-roller”, det er virkelig en hård øvelse.
Jeg bruger en TRX, som jeg sætter fast i døren, men en slyngetræner er et meget billigt alternativ.
For at hjemmetræningen giver dig resultater, så er det væsentligt at få lidt vægt på i øvelserne. Det kan du gøre ved at købe kettlebells og håndvægte som findes i alle vægtklasser. Sidst men ikke mindst så er den røde elastik en af mine favoritter, jeg bruger den især til balletræning. Vil i have en video af det?

1.  Måtte   2. Mavehjul 3.  Stor bold. 4. Slyngetræner 5. 20 kg kettlebell  6. 10 kg kettlebell 7.   Håndvægte 8.   Rød elastik

Her er nogle gode videoer som I kan bruge til at få sved på panden.

Maya

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.