Jeg er begyndt, at gå mere ud

img_5083img_5077skaermbillede-2017-10-01-kl-14-53-04
Det sidste år har jeg gået mere i byen, end de sidste 5 år til sammen. Det lyder måske ikke som en positiv udvikling, men det synes jeg faktisk at det er, for det er altså vildt hyggeligt. Sidste sommer blev jeg single efter 4 år i et forhold, og derfor er det nok også naturligt, at man har lyst til at komme lidt mere ud.
Da jeg havde en kæreste tog jeg nærmest kun i byen til nytår – og til min fødselsdag, og det sagde mig ingenting at drikke alkohol. Jeg følte lidt at jeg var blevet “mormor”- før tid -for jeg ville helst bare være hjemme.

Det sidste år har jeg bare virkelig NYDT at være i byen med mine veninder, det er så hyggeligt. Det er på ingen måde hver weekend, måske én gang om måneden, og det er i hvert fald meget mere end førhen.
På en typisk aften mødes vi tidligt så vi kan gøre os klar sammen – og lave noget lækkert mad. Så går aftenen med at nyde et par glas vin, mens vi hygger og venindesnakker. Vi ender som regel med at tage i byen et sted ved åen, hvor vi danser og har det sjovt. Det er sjovt at komme ud at møde nye mennesker. Selvom man altid er lidt træt dagen derpå, så synes jeg det er dét værd, så længe det ikke er hver weekend.

Jeg har sportstøj og pulsur på stort set altid, både når jeg træner – men også fordi jeg arbejder hjemme. Det er bare blevet mit “arbejdstøj”. Jeg har sjældent særligt meget makeup på – og gør bare ikke så meget ud af mig selv til hverdag.
Derfor elsker jeg også at kunne “dresse” lidt op når det bliver weekend. Jeg elsker at ligge en flot makeup, hoppe i en kjole, høje sko – og tage en masse smykker på. Et pulsur ville ikke passe så godt til kjole, så derfor er jeg rigtig glad for at have et flot ur på. Jeg elsker de fine ure fra Daniel Wellington.  Mit nye ur er fra den nye kollektion, uret hedder Classic Petite Ashfield, og jeg synes det er rigtig fint og feminint. Jeg har været så heldig, at jeg har fået lov at dele en rabatkode med jer. Så selvom mange af jer også er sportspiger, så vil i sikkert også synes at deres ure er rigtig flotte 🙂 ..

skaermbillede-2017-10-01-kl-14-54-36
Koden MAYADROEM15 – giver 15% rabat på alt hos Danielwellington.dk Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.