Fine efterårsønsker

befunky-design

Det har lige været den 1. så det betyder måske også, at der hos dig står lidt ekstra penge på kontoen. Butikkerne bugner med skønne efterårsvarer lige nu, og jeg har lyst til at shoppe det hele. Jeg tænkte lige, at jeg ville dele nogle af de ting som jeg går og sukker efter, måske nogen af jer kan bruge det som inspiration :). Selvom jeg mest skriver om sundhed og træning, så interesserer jeg mig jo også for almindeligt tøj. Jeg køber oftest tøj fra Moves by minimum, Ganni , Samsoe Samsoe  og fra Bestseller. 

Jeg har hver dag kigget på denne vinterjakke, jeg er ret vild med militær printet, men kan heller ikke helt finde ud af om det bliver for vildt? Jeg havde nemlig en sort jakke i tankerne i år.
Jeg synes allerede, at det er blevet vildt koldt – og derfor købte jeg den anden dag denne strik, som er virkelig varm og så kradser den ikke. Jeg er helt vild med de fine slå om kjoler fra Veromoda – og selvom jeg allerede har den i sort og grøn, så har jeg virkelig også lyst til den flotte kjole med de røde prikker. Og så drømmer jeg om den flotte bh fra Ganni, pænt undertøj er altså virkelig selvforkælelse.

Find det hele her: 
Sort-rød kjole /Prikket kjole /   Kimono 
Minimum Strik  / Ganni bh
Ichi sølv sæt: Bluse + BukserPieces SkjorteVeromoda dyne jakke
Er der noget af det, som også falder i Jeres smag? <3

Maya

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.