Sund madplan – uge 41

madplan

Her kommer den kommende uges madplan. Der er blandt andet den nye opskrift på Hokkaidosuppe på, mums den er altså virkelig lækker.

Sund madplan 
til 4 personer
Mandag: Hokkaidosuppe   – tilbehør: evt. noget groft brød
Tirsdag: Salat – Spis med fx kylling til
Onsdag: Spinatpandekager med oksekød
Torsdag: Cremet pastaret  – lav dobbelt portion
Fredag – lørdag- søndag: Det I har lyst til, rester, restuantrant, takeaway mm 🙂

Indkøbsliste
Grøntsager/frugt: 
ca. 500 g cherry tomater
2 rød chili
1 hvidløg
2 løg
1 stort hokkaido græskar
200 g champignon i skiver
en pose spinat
2 peberfrugter (rød og gul)
Sukkerærter
5 gulerødder (evt. farvede)
50-100 g feldsalat
1 avocado
30 g brombær
1-2 figner
1 citron
Frisk persille

Kød: 
4 kyllingfileter
400 g oksekød 3-7%
Tilbehør til salaten fx. kyllingfileter – eller en hel kylling

Mejeri: 
2 x 300 ml madlavningsfløde (evt. latosefri)
3 økologiske æg
5 dl mælk

Kolonial/basislager: 
500 g Frisk pasta (jeg brugte den med spinat)
3 ds. tomat pure
1 ds. kidneybønner
olie til stegning
100 g boghvedemel 
100g fuldkornsmajsmel
Groft brød til suppe
En pose græskarkerner
30 g mandler

Krydderier: 
Paprika
Chili flager
Salt & peber
oregano
Karry
spidskommen
chiliflager
boullion
Maya

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.