Spar 30 % på en kostplan, med sunde opskrifter tilpasset dig!

kostplan-med-skrift

Ønsker du vægttab? Vægtøgning? Eller bare at leve sundt med en stabil vægt? … Så vil jeg gerne hjælpe dig! 🙂
Du skal blot bestille en plan – og så modtager du den indenfor 2 dage.

Ovenstående er et eksempel på, hvordan en dagskost kan se ud i mine kostplaner. Troede du, at en kostplan ville være trist og kedelig? – Sådan er det ikke hos mig! 🙂 …  Kostplanen tager udgangspunkt i mine opskrifter, men jeg beregner dem præcis til dit behov. Jeg tager ligeledes højde for hvad der er dine ønsker og mål, det betyder at du kan vælge mellem vægttab, vægtvedligeholdelse eller vægtøgning.

Kostplanen er bygget op så man får  3 forlag til morgenmad, 3 forslag til frokost , 3 forslag til aftensmad  og i alt 9 forslag til sunde og lækre mellemmåltider. Det betyder altså at hver enkelt opskrift er udregnet præcis til dig, således at du ved hvor stor en portion du skal lave. Mange af opskrifterne kan man nemt lave til flere dage af gangen, så det er nemt. Derudover får du en “bytteliste”, så man ved hvordan man kan bytte ud og variere.

Kostplanen er derfor ikke sat kedeligt op, hvor der blot står hvor meget kød, grønt og kulhydrat. Derimod tager det udgangspunkt i lækre og simple opskrifter, ligesom dem I ser her på bloggen.

Jeg sælger kun en “enkeltstående”plan – og ikke et forløb. Du er dog altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller der skal ændres i planen!  🙂 – Men jeg holder dig ikke ørene undervejs, så det er op til dig, hvor gode resultater du vil have.

Fra i dag og til på fredag kan du spare 30% på din kostplan. Normalprisen er 850 kr, men i denne uge (9-15 oktober 2017)  koster en kostplan blot 595 kr, så hvis du gerne vil have hjælp til at nå dit mål, så er det måske nu du skal slå til. Koden MAYA30 giver derfor 30% når du bestiller: HER.
skaermbillede-2017-04-01-kl-14-45-10

Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.