På det seneste..

img_5249

Jakke: Global Funk – Glimmerbluse: Moves by minimum – Læderlook Jeans: Vero Moda

.. Viste MR-scanningen, at jeg har en meniskskade i mit højre knæ!!!  Det er forfærdeligt, men en form for afklaring på mine smerter har været godt. Smerterne er der desværre næsten hele tiden , så jeg er meget forsigtig og undgår at belaste det unødigt.

.. Er jeg derfor indkaldt til en snak på sygehuset i den kommende uge, omkring de kirurgiske muligheder og genoptræning

.. Har jeg været nødt til at udsætte min start med personlig træning til der er styr på mit knæ, ØV!!!

.. Har jeg været på udkig efter en ny vinterjakke. Jeg har været ret lun på denne, men jeg har fået nys om en anden der først kommer i butikkerne midt i oktober.. Jeg skal nok linke når den er at finde!

.. Har jeg spist på det nyåbnede BASSO i Aarhus, muuums. Social Dining når det er bedst!

.. Har jeg set HOMELAND færdig, i hvert fald de episoder som er på Netflix. Dén kan godt anbefales. Nu er jeg gået igang med gode gamle Bones, som der er utrooooligt mange sæsoner af!

.. Har jeg haft lyst til at gå i hi.. Hvor er jeg bare ikke en efterårs-person!

.. Har jeg haft denne gennemsigtige glimmerbluse fra Moves by minimum utrolig meget på, den er så fin under alt!  – Og så har jeg puttet mig i denne fine og varme strik! 

.. Har jeg tænkt på, hvor svært det er at finde jeans som sidder godt, når man har korte, men trænede ben!

.. Apropos trænede ben… Jeg kan nærmest ikke træne nogle ben-øvelser pga mit knæ, så jeg frygter virkelig at jeg mister meget muskelmasse! 🙁 ..

.. Har jeg haft ekstreme humørsvingninger. Jeg ved ikke om det bare er en kvinde-ting, men det ene øjeblik er jeg lykkelig helt indeni – og det næste øjeblik er jeg vildt trist eller sur.

.. Glæder jeg mig til at få besøg af Caroline – og min mor i efterårsferien.. Og jeg når nok også et smut til fanø i ugen efter <3.

.. Er jeg igen gået “fuld tid” med bloggen – og det føles fantastisk. Min bog er næsten færdig – og sendes til grafikeren om lidt, derfor har jeg igen mere tid til bloggen – og jeg håber at i allerede nu kan mærke forskel, blandt andet at der næsten hver dag er et nyt indlæg.

.. Har jeg savnet at have en kæreste..

.. Har jeg tænkt 100 gange på at rydde fuldstændig op i mit hjem. Jeg trænger virkelig til at få ryddet ud i de ting jeg ikke bruger, men det virker så uoverskueligt?..

.. Har jeg spist mega meget kanel-knækbrød fra Wasa – det er på ingen måde en nyhed, men hvor smager det bare godt!

.. Har jeg fået Cupping, i ved de der sugekopper som fungerer som en dybdegående massage. Det føles mærkeligt, men det løsner altså mine spændinger.

Maya

4 Comments
    1. Hej Sussie! Ja det er virkelig virkelig virkelig trist. Det er så træls når man ikke kan gøre det man brænder for! Øv. Du kan tro jeg er ked af det, men jeg prøver at forholde mig positiv! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.