På det seneste..

img_5080
..Har jeg fokuseret på at drikke mere VAND. Jeg drak alt for lidt vand – og alt for mange kulsyreholdige drikke, som jeg gerne vil skære ned på. At jeg sørger for at være “hydreret” mindsker trangen til pepsi max mm.  Jeg overvejer snart en “afvænning” af det igen, men arg det er svært.

.. Har jeg lavet en del indisk mad – mums det er jo så lækkert! Vil blandt andet snart dele opskriften på indisk dahl og chicken tikka masala med jer.

.. Har jeg lavet hokkaido-græskar på adskillige måder.

.. Har jeg bestilt en rejse til Lasanta Sport – og skal afsted i december, juhuuuu!

.. Har jeg ryddet op i mit klædeskab, skuffer og ligende i stort set hele lejligheden. Hvilken dejlig følelse!

.. Har jeg overvejet at købe et nyt kamera og et fotokursus i madfotografi, men hvad kan anbefales ?

.. Har jeg sendt bogen til grafikeren, hvilket betyder at den meget snart “ligner en bog” – og ikke bare et word dokument. Det nærmer sig altså! Den kan forudbestilles her. <3

.. Har jeg holdt varmen i de skønne uld sæt fra Kari Traa. Dette smukke sæt er min favorit: trøje /bukser.

.. Har jeg tænkt en del over – at begrænse bruget af mobiltelefonen i hverdagen. Det er svært, især når de sociale medier er mit “job” . Jeg har hentet app’en “Moment”, som tracker mit brug af telefonen. Det er virkelig skræmmende, så mange gange man klikker på mobilen og hvor meget tid man bruger på den, på en dag!!

.. Har jeg været til Hot-yoga et par gange. Jeg er ikke den store “yogi” – men bløde udstræk og fokus på vejrtrækningen gør noget virkelig godt for mig. Jeg ville gerne gå til det 1 x ugentligt, men det går ikke helt altid sådan.

.. Har jeg købt alt for mange smukke tulipaner, men de er bare så smukke lige nu.

..Er jeg startet forfra på Greys anatomy – Det måtte jo ske! – Det er jo verdens bedste serie… Jeg slugte den nye sæson 13 på en uge, og måtte derfor starte forfra, så nu ved jeg, hvad de næste par måneder skal gå med.

.. Har jeg fået en lyst til et læse bøger, men jeg er endnu ikke gået igang. Jeg vil nemlig gerne kaste mig over en bog, som er så god, at jeg ikke kan lægge den fra mig. Jeg vil gerne læse noget “selvudviklende” – og krimi bøger. Jeg  skal to uger alene på ferie, så har brug for mange bøger… Forslag? 🙂

.. Har jeg endelig shoppet et par skinny blå jeans, som mine “trænede” ben kan være i. De har sindssygt meget stretch – og koster kun 259kr her.

..Har jeg spist en del mere vegetariske aftenmadsretter – og har endda lavet en kategori til dem: her.  Vil forsøge at dele en opskrift uden kød til jer hver mandag fra nu af.

..  Er jeg ved at planlægge min opstart som personlig træner til januar. Der bliver et begrænset antal pladser, så send mig en mail. (mayalytzhoeft@gmail.com)

.. Har jeg beundret billederne på denne fine facebookside Places to see before you die”.

.. Har jeg overvejet at få farvet mit hår mørkere.. Min udgroning om vinteren er virkelig ikke pæn – og kræver at det bliver farvet hyppigt, men ved ikke om jeg kan forestille mig ikke at have de helt lyse lokker… ?

Maya

6 Comments
  1. Hej Maya – du behøver jo ikke nødvendigvis kaste dig ud i at få kastanjefarvet hår (som ellers er en virkelig lækker farve) fra den ene dag til den anden. Måske du skulle få lagt nogle gyldne, karamelfarvede reflekser, så du undgår den der motorvej af en udgroning (som altid er SÅ tydelig om vinteren 😬) men hvor dit hår kommer til at syne lidt mørkere, uden at du mister dit lyse look helt 😊

    1. Hej Nicole 🙂 Ja jeg plejer også at have det liiidt mørkere om vinteren. altså nogle lidt gyldne striber.. Så det er en kombination af mit eget, det lyse og det mere gyldne… 🙂
      Men kunne også godt tænke mig at se hvordan jeg ville se ud med min egen farve….. Meeen føler mig ikke helt klar til det endnu! 😀
      Og på et tidspunkt ville jeg også gerne have sådan en lang page.. Synes det ser så stilet ud….. Men jeg brugt for evigt på at få langt hår 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.