Tøj til hverdag og julefrokoster – spar 20% kun i dag!

befunky-design

Jeg har jo ikke altid sportstøj på, så derfor ville jeg lige vise jer, hvad jeg går i til hverdag – eller nu når jeg skal til julefrokoster. Derfor ville jeg lige vise jer mine seneste køb – og nogle ting jeg drømmer om. Jeg håber, at I måske kan få lidt inspiration 🙂 ..

I dag er der 20% på alt hos www.lykkebylykke.dk som er en af mine yndlingswebshop, hun har mange af mine yndlingsmærker fx. Minimum, Modström, Samsøe Samsøe  mm.

Jeg har blandt andet lige købt den fine bluse til Nümph, som passer perfekt til julens arrangementer og det smukke flæsesæt fra Norr (bluse/bukser).  Især bukserne har jeg fået mange komplimenter for. De er så bløde og passer til virkelig mange forskellige overdele.
Derudover har jeg også købt det lidt vilde sæt fra Minimum, som jeg synes er en anelse grænseoverskridende, men det er bare så pænt når det kommer på. Jeg synes det er lidt “girlboss”-agtigt og meget stilet at have sæt på.
Stiletterne fra Pavement kan jeg danse i hele natten, og dem vil jeg virkelig gerne anbefale jer.  Jeg overvejer om jeg skal bestille den smukke sorte kjole hjem, den ville være så fin til juleaften.

Rosa bluse fra NorrFlæsebukser fra Norr  / Pavement stiletter 
Sort bluse fra Nümph Sort Modstöm kjole  / Pavement støvler 
Minimum bluse (vanja) 
 / Minimum Bukser  / Mads Nørregaard stiletter 

Processed with VSCO with a6 preset

Minimum bluse  Minimum Bukser

Processed with VSCO with a1 preset

Rosa bluse fra Norr / Flæsebukser fra Norr 
Maya

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.