Den bedste olie til tør vinterhud

skaermbillede-2017-09-25-kl-12-51-08
Før i tiden  havde jeg virkelig problemer med tør vinterhud, det var især mine ben som nærmest skallede, fordi huden var så tør  og nogle gange kunne jeg vågne om natten, fordi mine ben kløede fordi de var så tørre. Sådan er det heldigvis ikke længere, for de sidste par år har jeg været ekstra opmærksom på smøre mig ind i en creme eller olie efter mine bade.

En af mine favoritter er den ikoniske Bio Oil olie, som jeg de sidste 3 måneder har brugt dagligt. Bio-oil supplerer hudens naturlige olielag således at huden bevarer fugtigheden. Bio Oil olien trænger hurtigt ind i huden – og jeg synes derfor ikke at den fedter. Jeg bruger olien 2x om dagen; efter mit bad – og inden sengetid.  Jeg vil helt sikkert fortsætte med olien dagligt – også når jeg om lidt skal på ferie til Lanzarote, så huden ikke udtørre. Udover at olien er godt til den tørre hud  – så har jeg også brugt den for at se om den kunne ændre udseendet af mine strækmærker.

Som jeg skrev i indlægget “Jeg er selvfølgelig heller ikke perfekt” -så har jeg haft strækmærker på lårene siden jeg var barn, og jeg var derfor spændt på om olien ville kunne ændre udseendet af mine strækmærker ved brug af olien fast i 3 måneder.
Bio Oil er nemlig udviklet til at mindske og forbedre udseendet af ar, stærkmærker og ujævne hudnuancer.
Olien kan især forbedre udseendet af stærkmærker, når de er “nye” og blålige – men at det er sværere at ændre udseendet når først arrene er blevet hvide.
Mine strækmærker er hvide, da det er over 10 år siden jeg har fået dem. Jeg synes dog at jeg selv kan se en lille forbedring på ydersiden af mine lår, at mærker her er blevet lidt lysere og huden generelt er mere ensartet, men de er selvfølgelig ikke forsvundet, for strækmærker er permanente. 🙂

Olien er utrolig drøj i brug – og selvom jeg bruger den flere gange dagligt, så er jeg overrasket over, hvor meget der stadig er tilbage i flasken. Jeg bruger 2 forskellige flasker, da jeg har en mindre størrelse liggende i træningstasken til når jeg bader dernede. At man kan få olien i forskellige størrelser er virkelig praktisk.

Bio Oil forhandles hos Matas og i førende dagligvarebutikker (Føtex, Bilka, Superbrugsen mfl.)
Prisen er vejledende 119, 95 kr for 60 ml. Læs mere: her. 

  • Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a5 presetMaya
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.