Det bedste hyggesæt fra Nike

img_76871
p1130267
skaermbillede-2017-11-21-kl-13-41-24
Nike Sweatshirt sort / Nike bukser sort 

I morgen går turen hjem på juleferie hos min familie på vestkysten. Jeg kom hjem fra Lanzarote i fredags, men nu står den altså allerede på juleferie! Jeg regner med at være hjemme en uges tid, og det bliver virkelig dejligt med familietid. Jeg trænger virkelig til bare at trække stikket; se serier, julefilm og læse en god bog. I min familie skal vi ikke til en masse jule-tamtam, men i stedet slapper vi bare af, går lange ture, og nyder at vi alle kan holde juleferie et par dage.

Jeg skal i hvert fald tilbringe julen i dette skønne sæt fra Nike på sofaen. Jeg bruger både sættet afslapning eller til at have udenover mit træningstøj, når jeg er på vej til træning her i vinterkulden. Det er lavet af 60% bomuld, så det er virkelig blødt og lækkert. Jeg LEVER virkelig i det i perioder, især her om vinteren.
p1130233

Jeg har faktisk 2 sæt, fordi jeg bruger det så meget. I år har jeg købt det til en af mine veninder, og det er altså den perfekte julegave. Jeg forstår nemlig ikke, at hun ikke har det i forvejen – og man kan altså ikke slappe af i jeans, hvis I spørger mig! 🙂
Så jeg vil lige tippe jer om dét, hvis i lige står og mangler en sidste julegave til en veninde, søster, mor eller en anden. Måske mest af alt, hvis du liiiige trænger til en lille julegave til dig selv. <3

Nike Sweatshirt sort / Nike bukser sort 
Nike sweatshirt gråNike bukser grå
befunky-collage
Stylepit har et stort udvalg af Nike: her. 

skaermbillede-2017-10-01-kl-14-54-36 Jeg fået lov at dele en rabatkode med jer til Stylepit.dk 
Spar 15% med koden MAYA15STYLEPIT  ved køb for minimum 599.00 DKK

Gælder i perioden: 28.11.17- 22.12.17. Koden kan ikke bruges i kombination med andre koder eller rabatter.
Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.