Et sundt år – Min bog kan forudbestilles nu!

etsundtaar_cover_skitsering_201117

Jeg kan SLET ikke beskrive, hvor meget jeg har glædet mig til at dele dette med jer. Min bog “et sundt år” er endelig færdig – og den er sendt til tryk, bogen udkommer i januar (15/1), men kan allerede nu forudbestilles. JUHUUUU!

Bogen hedder “Et sundt år” – fordi den tager jer med på en sundhedsrejse et helt år. Den er et alternativ til januars kure og quick fixes. For når det handler om sundhed, så tror jeg ikke på at det kan betale sig at springe over hvor gærdet er lavest.
Med bogen vil jeg inspirere dig til, hvordan du kan integrere sundhed i din hverdag.

Bogen indeholder 100 sunde opskrifter og træningsprogrammer til et år. Derudover har hver måned et sundhedstema.
De 12 temaer er: En sund hverdag , Søvn, Fordøjelse, Udfordringer & undskyldninger, Sund kost & vægttab, Kredsløbstræning, En sund sommer, At elske sin krop, Mindre stress, Styrketræning og muskelopbygning, Motivation og en sundere december.
Du kan følge årets gang eller bruge den som et opslagsværk. Jeg glæder mig SÅ meget til at høre jeres respons på bogen.
Hvis du kan lide indholdet på bloggen her, så vil du også elske bogen. <3 🙂

Bogen udgives i samarbejde med FADL Forlag, og de smukke billeder i bogen er skudt af Winnie Methmann, madstylisten er dygtige Nanna Østergaard Jensen – og så har fantastiske Emma Martiny og min redaktør Thomas Bo Thomsen også været en uvurderlig hjælp. Jeg kunne heller ikke have gjort det uden min familie, skønne veninder – og alle jer der følger med. <3

FORUDBESTIL “ET SUNDT ÅR”: HER. 
Maya

9 Comments
 1. Åhh lyder som en lækker bog, og hvor har man savnet en bog som man kan bruge hele året! Er det træningsprogram man kan bruge hjemme på stuegulvet eller kræver det et træningscenter?

  1. Hej Emilie 🙂
   Det program man får hver måned er tiltænkt til fitnesscenteret, men der er nogle ekstra programmer i bogen som man kan lave hjemme /udendørs 🙂
   Derudover tænker jeg at hvis du køber et par kettlebells – (dem kan man få billigt på fx. billigfitness.dk) – så kan man også lave mange programmer hjemme. 🙂 <3
   Knus

   1. Super, har kettlebells 4 kg, 8 kg og 12 kg. Så vil jeg glæde mig til den udkommer. 💪🏻💪🏻😃

 2. Jeg er fan! ❤️ Ud med quickfix og tilhørende skuffelse, når man tager alle kiloene på igen og ind med gode sunde vaner der forandrer livet til det bedre på den lange bane 😁 Kæmpe thumps up herfra!

  1. Tusind tak Lea <3 Håber den falder i god jord hos mange. Jeg følte i hvert fald at det var en bog der manglede <3
   Knus

 3. Hej Maya.
  Er træningsprogrammerne i bogen venlige overfor knæskader? Jeg krydser fingre for at du har nået et få lidt med ifm din egen skade, så vi andre kan lære af dine erfaringer.
  Mvh Rikke

  1. Hej Rikke 🙂
   Træningsprogrammerne bliver gradvis “sværere” – for at sikre at man forhåbentligt ikke får overbelastningsskader.
   Men det er helt alm. øvelser, benpres, squat, split squat osv.
   Men der er ikke noget specifikt om knæskader -eller skader i det hele taget! 🙂 .. Men der er 12 træningsprogrammer – nogle steder er et full body, andre er split programmer – så der er rigtig rigtig mange træningsprogrammer i bogen, så håber der oogså er noget du kan finde inspiration i 🙂
   Også 100 opskrifter og meget meget mere. <3

   Men jeg vil gerne skrive et indlæg snart på bloggen om min egen skade, for jeg har faktisk fundet ud af at det var noget helt andet der var i vejen med mit knæ… Det er nemlig formentligt ikke menisken som driller mig, men at jeg er inadroteret i mit knæ… Og det giver en masse komplikationer, men det skal trænes på plads! 🙂 ..

   1. Det indlæg vil jeg glæde mig til at læse. Jeg har nemlig også inadroterede knæ, som driller ved squat, løb osv., og min læge har også konstateret, at det ikke er menisken, den er gal med 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published.