Årets 10 mest populære opskrifter

p1-2
Jeg har lige kigget min Google-Analytics igennem for at se, hvilke opskrifter der har været de mest populære i år. Det er lidt sjovt, hvad der lige afgør om opskriften bliver læst rigtig meget. Søgemaskinen google har selvfølgelig rigtig stor betydning – og rigtig mange søger på sunde kager og sund mad. Hvis du ikke kender disse 10 opskrifter – så synes jeg du skal kigge forbi. 

1. Æblemuffins  – En opskrift helt fra 2013, men som stadig er dette års mest læste opskrift, det er jo helt vildt. Der er sket meget med min måde at tage billeder på siden da! 🙂
2.Ærtemos: Ærtemosen her er super nem at lave, og det er snarere et tip end en opskrift. Tilføj evt. citronsaft!
3. Sund og svampet banankage  En skøn banankage, som er super nem at lave. Den er glutenfri . Opskriften er også helt fra 2014, men det gør den ikke mindre god.
4. Sunde Cookies med chokolade  – Denne opskrift er faktisk lavet af søde Mettte, men de var så gode at jeg ville give jer et tip om dem! <3  Det er dem på billedet foroven, og ja – de ser altså vildt gode ud!
5. 4 opskrifter på Søde pandekager – Ja, hvem elsker ikke pandekager? og her har jeg samlet 4 af mine yndlingsopskrifter.
6. Cremet pastaret med kylling , jeg er glad for at denne opskrift er på listen, for det er også en af mine yndlings. Den har jeg lavet adskillige gange i år. Muuuums!
p1050758
7. Sunde træstammer – Træstammer uden tilsat sukker, smart!
8. Sunde chokolademuffins  -Sunde chokolademuffins med en lækker topping, mums de er gode.
9. Fødselsdagsbrownie  – En sundere chokoladekage med dadler, som her har fået en gang krymmel, så den er rigtig børne-fødselsdagsvenlig 🙂
10. Sweetpotatomos  – Det smager bare så lækkert til næsten alt slags mad!

Har du lavet nogle af mine opskrifter i 2017? 🙂  
Maya

2 Comments
 1. Ja da – ikke så meget de “søde” ting – men den cremede pastaret med kylling er et hit her i familien. Vi elsker den😍😍
  Godt nytår

  1. Hej Trine 🙂
   Dejligt at høre. De sundere søde opskrifter bliver læst rigtig meget herinde! 🙂
   Men jeg har lavet mange aftensmadsopskrifter i år 🙂
   Jeg ELSKER også den pastaret <3 – dejligt i er enige. Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published.