Personlig Træning i Aarhus

img_7637

NU slår jeg dørene op for personlig træning i Aarhus PT studie , med en central placering i Aarhus C.  Jeg vil så gerne have nogen af jer under vingerne – så vi kan tage ud på en sundhedsrejse sammen.  🙂 

Sundhed og bevægelse har altid været en del af mit liv; jeg har blandt andet dyrket gymnastik i hele min barndom og ungdom – og i år er det 10 år siden, at jeg meldte mig ind i et fitnesscenter.
Jeg har en kæmpe passion for sundhed og træning, hvilket også afspejles her på min blog: sund mad skal smage godt – og træning skal være udfordrende og sjovt! 

Jeg er uddannet sygeplejerske og ydermere er jeg uddannet kostvejleder & personlig træner hos Fitness-Institute. Min tilgang er  en “alt med måde” tilgang – med sundhed og livsglæde i fokus.

Ønsker du: 
– Vægttab
– Muskelopbygning og øget styrke
– En sund livsstil
– Optimering af søvn, fordøjelse og velvære.
– Hjælp til en sund kost – og øget mæthed.
– Mere energi
… Så lad mig hjælpe dig på vej!
skaermbillede-2017-11-16-kl-12-31-35
 Vi tilpasser forløbet så det passer til dine mål og drømme. Foruden den ugentlige træning sammen, så får du også et træningsprogram og kostguidelines/kostplan. 
skaermbillede-2017-11-16-kl-12-49-32
Jeg kommer kun til at have et par begrænsede pladser, så hvis du ønsker et forløb, så kontakt mig meget gerne i god tid.
Send mig en mail for at booke en uforpligende samtale eller ved spørgsmål vedr. forløb: her.

 Jeg glæder mig utrolig meget til at hjælpe netop dig med at nå dine mål.

Maya

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.