Vil du have hjælp til en sundere kost?

befunky-collage

Har du brug for hjælp til en sundere kost? Jeg tilbyder online kostvejledning.Det er super nemt,  man bestiller nemlig bare  herinde på bloggen, hvor man svarer på spørgsmål om ens vægt, mål, aktivitetsniveau og allergier. Disse informationer bruger jeg så til at beregne en “kostplan”, som tager udgangspunkt i netop dit behov, hverdag og hvad der er dit mål.
Kostplanen tager udgangspunkt i mine opskrifter, men jeg beregner dem præcis til dit behov!
Kostplanen er bygget op så man får 3 forlag til morgenmad, 3 forslag til frokost ,3 forslag til aftensmad  og i alt 9 forslag til sunde og lækre mellemmåltider. Mange af opskrifterne kan man nemt lave til flere dage af gangen, så det er nemt. Derudover får man en “bytteliste”, så man ved hvordan man kan bytte ud og variere. Hvis man hellere vil have broccoli i stedet for spidskål – eller ris i stedet for pasta, så kan det sagtens lade sig gøre. Kostplanen er MEGET fleksibel!
Man får altså ikke bare at vide at man skal spise “150 g kylling og 300 g grønt og 50g kulhydrat” – man får en præcis opskrift fx. chili con carne, og så ved man præcis, hvor stor en portion man skal lave, for at det passer præcis til ens behov – og DÈT er super smart!!! 🙂 Opskrifterne er dem i kender her fra bloggen – og alt er nemt og sundt  🙂
Her i januar kører jeg med 30 % rabat med koden MAYA30 når du bestiller: HER.

skaermbillede-2017-04-01-kl-14-45-10
PERSONLIG TRÆNING i AARHUS C
.. Det er også muligt at booke et forløb med personlig træning, hvor du træner 1-4 x om ugen. Jeg hjælper her både med kost og træning, således at du får tæt vejledning til at nå dit mål. Læs mere og priser: her. Send mig en mail på Mayalytzhoeft@gmail.com. 
Maya

3 Comments
 1. Er ret ny her inde så beklaget hvis det allerede står et sted her inde, men er ret nysgerrig på hvad dit talje mål er?
  Er ret vild med din blog! Og dine lækre opskrifter, dog syntes jeg du bruger mange “ekstra” produkter i alle opskrifter, sødemiddel, proteinpulver, alle mulige special produkter, det syntes jeg er ærgerligt og det gør det svært for mig at lave dine opskrifter, men ellers godt.

  1. Hej Maja.
   Hvorfor er du nysgerrig på mit taljemål? .. Det tænker jeg ikke umiddelbart er så relevant at dele? 🙂

   Det synes jeg egentligt ikke at jeg gør… Og man kan altid undlade det. Jeg synes ikke rigtigt at proteinpulver eller sukrin er special produkter, for man kan jo købe det i matas 🙂 – og sådan en pose holder længe!
   Kh. Maya

Leave a Reply

Your email address will not be published.