Jeg har fået mit humør, energi og overskud tilbage

p1130703skaermbillede-2017-11-21-kl-13-41-24
Adidas Jakke (spar 30%) / Adidas Sneakers /  Tommy Jeans Sweatshirt  /Pulz jeansDyberg/kern øreringe 

Jeg sidder lige nu i toget på vej mod Aarhus. Jeg har været på vestkysten og besøge min familie et par dage i anledningen af min mors fødselsdag. Jeg sad lige og tænkte på, at jeg faktisk har det rigtig godt for tiden. Den stress som prægede det meste af mit år 2017 er vel mildest talt aftaget. Jeg føler at jeg har fået mere energi, overskud og vigtigst af alt mit gode humør tilbage – og den følelse er så fantastisk!  Jeg tror at det skyldes en kombination af en ferie til Lanzarote, juleferie – og nu et par ekstra fridage med familien. Nogle gange kommer effekten bare først lidt tid efter, kender I det? .. Der sker også rigtig mange gode ting for tiden; jeg starter op som personlig træner og min bog udkommer om et par dage. Det er virkelig en kæmpe forløsning, at det man har arbejdet på længe endelig ser dagens lys..
Jeg har et helt særligt forhold til Fanø, hvor jeg er opvokset. Pulsen falder altid mindst 10 slag. Det har været nogle smukke dage på Fanø med frostklart vejr – og blå himmel. Derfor har vi været ude at gå nogle lange ture. Det er virkelig skønt, at starte dagen med frisk luft og ro fra naturen. Jeg synes altid, at man har meget bedre samtaler når man går en tur. Det er som om at samtalerne bevæger sig fra den overfladiske hverdagssnak til mere dybe samtaler.. Og der bliver plads til at tale om, hvordan man i virkeligheden har dét! p1130592

På gåturen havde jeg mit nye fine sæt på fra Stylepit. Den fine jakke er fra Adidas, og den kan i lige nu spare 30% på. Den er lidt stor i størrelsen, da den skal være lidt oversize – men min er nu alligevel kun en 34.Indenunder havde jeg den flotte tommy sweatshirt, som jeg har levet i på det sidste. De fine sneakers er også fra Adidas – de er bløde og virkelig gode at gå i. De lækre jeans er fra Pulz , som sidder tæt – men uden at stramme. De smukke øreringe har jeg fået SÅ mange komplimenter for!

skaermbillede-2017-10-01-kl-14-54-36Spar 15% med koden STYLEPIT15MAYA på stylepit.dk

Koden gælder både på fuldpris og allerede nedsatte varer. 
Eneste kriterie er at ordren skal være over 199 kr.p1130627p1130726
p1130736
Maya

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.