På det seneste..

Processed with VSCO with kp3 preset

Bluse: NORR (50%)/ Bukser: NORR / Stiletter: Pavement 

..Er min bog endelig færdigtrykt, og jeg går og u(tålmodigt) og venter på at jeg modtager mit eget eksemplar!  Det er for vildt – jeg er så glad!! Den er snart at finde i boghandlerne – og ellers kan du forudbestille dit eksemplar: her.  Jeg håber selvfølgelig at i vil købe bogen for jeg tror virkelig på at, den kan være et brugbart redskab mod en sundere livsstil, med blandt andet 100 opskrifter og træningsprogrammer til et år 🙂 .. 

.. Har jeg været på Lasanta Sport – og det har I allerede læst en masse om. Men gud, hvor var det virkelig godt til mig!

..Er jeg startet som personlig træner i Aarhus PT studie, og jeg har stadig et par pladser tilbage.  Læs mere: her  og send mig en mail: her.

.. Er jeg startet på Criminal Minds, jeg er ikke helt hooked, men den skal vist lige have lidt tid. 🙂

.. Har jeg lige købt denne jakke fra adidas, som lige nu er sat ned med 40%

.. Har jeg bestilt en SURF-ferie til Portugal!! –  Man skal helst altid have en ferie at glæde sig til. Jeg skal nok fortælle mere om det snart. 🙂

..Har jeg medvirket i nogle træningsvideoer sammen med Mette for Kari traa – der kommer én hver uge på deres facebookside i januar.

..Har jeg igen sat et nytårsforsæt om at være “mere girly“…  Og ikke bare gå rundt i træningstøj, uden makeup og hestehale altid.

.. Føler jeg endelig at jeg har fået mere energi og overskud igen, og det er virkelig rart. Men jeg ved også, hvor hurtigt det kan vende igen, så jeg passer lidt på mig selv for tiden 🙂 ..

..Jeg er startet hos en ny fys, som forhåbentligt kan få helt styr på mit knæ.

.. Træningsmæssigt fokuserer jeg især på at blive bedre/stærkere til Chin ups/pull ups og bænkpres for tiden – og det ser ud som om min indsats giver afkast! :-).

.. Er jeg ved at planlægge hvilke af de 100 opskrifter fra bogen, som jeg skal dele her på bloggen. I skal selvfølgelig se et par stykker. 🙂

.. Spiser jeg stadig oftere vegetariske aftenmadsretter – og har endda lavet en kategori til dem: her.

.. Har jeg haft SÅ mange hyggelige kontordage med Julie Bruun, så fedt at man alligevel kan få en fornemmelse af at have kollegaer selvom man er selvstændig. 🙂 <3

..Fokuserer jeg på at spise mange mange flere grøntsager – og helst mindst 600 g om dagen. Jeg er blevet helt vild med at lave en skål med agurk og gulerodsstave og tage med ind foran computeren.

..Har jeg beundret den nye Kari Traa kollektion, SÅ SÅ SÅ mange flotte items!  Jeg har bestilt en hel masse – og særlig disse tights, er så sindssygt flotte -og prisen overkommelig 🙂  – Find Kari Traa her – eller her.

.. Et nyt år – og masser af nye indlæg i vente. Har i nogle ønsker? <3

Maya

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.