Et sundt år – i dag udkommer min bog!

forside_02

Foto: Winnie Methmann

Jeg kan SLET ikke beskrive, hvor meget jeg har glædet mig til denne dag. Min bog “et sundt år” udkommer i dag! Så fra i dag kan I simpelthen købe den i landets boghandlere. Jeg har sommerfugle i hele kroppen over, hvor vildt det lige er. 🙂  Den forhandles i Bog & Ide, Arnold Busck, Saling & Magasin. Hvis den ikke liiige står på hylden når du kommer forbi en af butikkerne, så kan de bestille den hjem til dig eller du kan købe den online.   🙂

Bogen hedder “Et sundt år” – fordi den tager jer med på en sundhedsrejse et helt år. Den er et alternativ til januars kure og quick fixes. Når det handler om sundhed, så tror jeg ikke på at det kan betale sig at springe over hvor gærdet er lavest.
Med bogen vil jeg inspirere dig til, hvordan du kan integrere sundhed i din hverdag.

Bogen følger et kalender år og har hver måned et sundhedstema. Du kan følge årets gang eller bruge den som et opslagsværk.

Årets 12 temaer: 
Januar: En sund hverdag
Februar:  Søvn
Marts: Fordøjelse
April: Udfordringer & undskyldninger
Maj: Sund kost & vægttab
Juni: Kredsløbstræning
Juli: En sund sommer
August: At elske sin krop
September: Mindre stress
Oktober: Styrketræning og muskelopbygning
November: Motivation
December: En sundere december.

Bogen indeholder derudover 100 sunde opskrifter som passer til årstidens råvarer samt udfordrende træningsprogrammer til et helt år, altså 12 træningsprogrammer i alt.

Hvis du kan lide indholdet på bloggen her, så vil du også elske bogen. Jeg glæder mig SÅ meget til at høre jeres respons på bogen. 🙂 <3

Bogen udgives i samarbejde med FADL Forlag, og de smukke billeder i bogen er skudt af Winnie Methmann, madstylisten er dygtige Nanna Østergaard Jensen – og så har fantastiske Emma Martiny og min redaktør Thomas Bo Thomsen også været fuldstændig uvurderlige! Jeg kunne heller ikke have gjort det uden min familie og skønne veninder. <3
.. Og tak til alle jer derude, som bakker mig op på bloggen <3

Du kan købe bogen online:  “ET SUNDT ÅR”: HER.
blaabaer_appelsin_pandekagerFoto: Winnie Methmann 
Maya

8 Comments
  1. Tusinde tak <3 Ja det må du !
   Den kommer også i fysiske butikker: Bog og idé, arnold busck, magasin og salling <3
   Hvis den ikke står på hylden, så kan de bestille den hjem!

  1. Hej Camilla 🙂
   Tights er fra 2xu og hedder midrise- men modellen er udgået.
   toppen er fra Hummel, men synes heller ikke at jeg kan finde den! 🙂
   Det er jo lidt tid siden at billedet er skudt. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.