Yogastream: 550 yogavideoer, som du kan lave i stuen

p1130875unnamed-2
Vi ved det nok alle sammen godt: Vores krop og sind har godt af at dyrke yoga. De dynamiske stræk forbedrer blandt andet vores smidighed, styrke, udholdenhed og balance – og kombineret med et fokus på vejrtrækningen kan yogaen give os en afstressende følelse. Yoga er selvfølgelig mange ting – og det kan udformes så det gavner den enkelte.

Yoga er relativt nyt for mig, men jeg kan allerede mærke, at det er rigtig godt for mig. Jeg vil gerne forbedre min mobilitet, balance og styrke især min core-muskulatur. Ydermere så håber jeg på, at yogaen kan være medvirkende til at sænke stressniveauet i hverdagen. Jeg prøver at komme afsted til hotyoga i fitness, men jeg har faktisk haft størst succes med at lave yogaen derhjemme.
Derfor blev jeg utrolig glad, da jeg hørte om YOGASTREAM konceptet.  YOGASTREAM er en hjemmeside der indeholder mere end 550 yogavideoer med forskellige yogatyper. Dermed bliver jeg udfordret, og laver ikke den samme sekvens altid.
Jeg arbejder hjemme foran computeren, og derfor nyder jeg at kunne tage en lille yoga-pause, hvilket jeg faktisk er begyndt at gøre næsten hver dag.   Jeg startede med et rigtig godt begynderforløb, som hvor man får en introduktion til yogaens forskellige stillinger.

Der findes virkelig mange forskelige typer af videoer på sitet. Der er forskellige yoga-typer fx. Vinyasa og Yin Yoga, varierende sværhedsgrader og længder. Man kan derfor finde et program som passer lige til dagens behov. Det er også muligt at finde mere end 30 længerevarende yogaforløb med fokus på fx. styrke, stress, meditation og søvnløshed.

YOGASTREAM er perfekt hvis man ikke har mulighed for at komme i et yogastudie, fx. fordi man rejser meget, har langt til til et yogasted eller hvis man som mig bare foretrækker at dyrke yoga i hjemlige omgivelser. Jeg forestiller mig også at det er vildt smart, hvis man fx. har børn, og de kan lege i stuen i mens.

p1130887
p1130898 

12 dages Dynamic Yoga Challenge
Fra 22 januar kører yogastream en dynamic yoga challenge. Nina Jarnum guider igennem 10 intensive vinyasa flows, som alle er designet til at opbygge styrke, balance og fleksibilitet og på samme tid øge din kropbevidsthed. Alle ti sekvenser giver dig styrke hele vejen rundt, men har hver især fokus på et specifikt område – fx core, balder, skuldre. Denne challenge er online, så du kan være med uanset, hvor du bor i landet.  Du kan læse mere om denne challenge på Facebook.

Få en måned gratis til Yogastream
Brug koden mayadroem og få en måned gratis adgang til Yogastream
Gælder indtil 12. februar.

Ubegrænset yoga for 99,-/mdr.
YogaStream er yoga, alle har råd til. Et medlemskab koster blot 99 kr. om måneden. For det beløb, kan du dyrke alt den yoga, du vil. 🙂Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.