En dejlig weekend i sigte (Vind 1500kr til Stylepit)

img_8473

unnamed-2

Glimmersæt: Bluse / Bukser

Jeg sidder lige og ordner de sidste ting ved computeren, inden weekenden står for døren. Jeg har været syg med influenza i næsten en uge, så det har været en hård omgang. Derfor er det ikke desto mindre dejligt, at det nu er weekend – og jeg har nogle skønne ting i vente.
I aften står den på god mad og xfactor i dejligt selskab, og i morgen skal jeg hjem og besøge min familie på vestkysten. Min familie har endnu ikke set min bog, og jeg glæder mig så meget til at se skal have den i hænderne. Jeg glæder mig så meget til at se deres ansigtsudtryk – og bare høre, deres kommentarer når de sidder og bladrer de mange sider igennem.
Jeg har i månedsvis været meget optaget af mit bogprojekt, så det er virkelig en forløsning at jeg nu kan være til stede når jeg er sammen med mine veninder og familie. Jeg glæder mig bare til, at vi skal lave god mad, snakke og hygge.

I dag er jeg hoppet i det fine glimmersæt fra Vero Moda (Bluse / Bukser), som er super fint, men også afslappende på samme tid. Bukserne har elastik, så der er plads til at spise lidt ekstra gode sager , men det er alligevel så pænt et sæt at man kan bruge det til hverdag og finere brug. Det er en anelse stort i størrelsen, jeg har small på, men jeg skulle nok have valgt xs – bare et lille tip. Det fåes i 2 farver: sort og grøn, men jeg har valgt det sorte sæt.  Måske er det netop dette sæt du skal vælge, hvis det er dig der bliver den heldige vinder, af denne skønne weekendkonkurrence. Jeg har nemlig fået lov at udlodde et gavekort til STYLEPIT.
img_8471

Konkurrence
Vind et gavekort til Stylepit på 1500 DKK.
For at deltage skal du skrive en kommentar til indlægget her med, hvad du ville bruge pengene på, på stylepit.dk 
Du må meget gerne sætte et link ind med, hvad du ville vælge.  <3
Konkurrencen løber til d. 10. februar 2018 og vinderen får direkte besked via. mail.

Vinderen er:  Rikke Jensen: “Wow en fed gave. Jeg er i gang med den helt store kostomlægning og træningsprogram, efter to år med menisk og bruskskade i knæet, der har gjort at jeg desværre tog en del på. Heldigvis bærer den nye livsstil noget godt med sig, og bukserne begynder at blive løse. Derfor vil jeg helt sikkert bruge gavekortet til et par nye jeans og så de lækre bukser du har anskaffet dig.” 

Maya

175 Comments
 1. Hvis jeg er den heldige vinder, så tror jeg faktisk netop, at jeg vil købe sådan et lækkert hyggesæt, som du har på! 😍 jeg er også ramt af influenza på dag fem uden bedrin og er blevet bevidst om, hvor meget jeg mangler noget rart OG pænt tøj, så jeg ikke også behøver at ligne noget der er løgn 😄

 2. mangler så meget et par nye bukser nu hvor jeg er på højskole! 😍 Mon ikke også er andet lækkert der kunne komme til at hoppe i kurven hvis jeg for en gangs skyld skulle være så heldig at vinde ❤️

 3. Det skulle bruges på noget lækkert træningstøj, eller måske endda sættet du har på, det set virkelig lækkert og behageligt ud! God weekend til dig ☀️❤️

 4. Vil bruge gavekortet til nyt tøj efter graviditeten. Har ikke købt noget til mig selv i 9 månender og efter graviditeten kunne jeg godt bruge lidt nyt til mig selv 🙈💕

 5. Jeg ville købe et par lækre sko til foråret, der må være lige rundt om hjørnet (man må gerne drømme) 😍 Og for 1500 kr kunne man måske få 2 par!

 6. Jeg ville bruge pengene på lidt nyt træningstøj og en sød bluse til min lille niece der snart har fødselsdag 😍 Håber 🙏

 7. Jeg ville bruge de 1500 kr. På en masse nyt tøj til mig selv, jeg trænger hårdt efterhånden og en graviditet har gjort at jeg ikke rigtig har haft lyst til at købe nyt tøj

 8. jeg skal starte på mit drømmestudie psykologi tl sommer efter mange års kamp med skole. Jeg har haft mange boglige udfordringer, men er kommet ud med snittet til det. Jeg har desværre ingen ‘skoletaske’ Så gavekortet ville helt sikker blive brugt på skoletaske og andre ting til studie start 🙂

 9. Jeg kunne godt bruge et par nye træningssko til når det en gang bliver varmt og jeg kan komme til at træne udenfor igen.

 10. Jeg ville helt bestemt købe disse ankelstøvler fra Pavement https://www.stylepit.dk/pavement-beige-carina-cut-325035-23 😍😍
  De fleste af mine sko er sorte, så det vil være så lækkert med en forandring.
  Det resterende beløb vil jeg bruge på noget fint til min kæreste – hvis det er ok, vil jeg også forkæle ham. 🙂 hvis ikke, vil det blive en langærmet træningstop til mig selv. Jeg håber 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️

 11. Jeg tror godt jeg kunne finde på at bruge det på netop det sæt du har på, hvis jeg skulle være den heldige vinder 😍

 12. Super flot sæt, du har på- det vil jeg rigtig gerne bruge gavekortet på 😃👍 og en ny forårs jakke vil være fantastisk☀️🍀🌸

 13. Jeg tager chancen og krydser fingre. 😆 Jeg synes der er et hav af muligheder. Men jeg tror jeg ville bruge pengene på et par fede sneaks. 😍

 14. Jeg kunne godt finde på at købe det lækre sæt du har på,- det ville være fantastisk at rende rundt i de sidste måneder af mine barsel. Et par nye sorte Hilfiger jeans ville også være skønne at få, nu når jeg igen passer almindelige jeans 👌🏻

 15. Lækker give away👏🏼 Håber du får en dejlig weekend på vestkysten 👌🏻
  Jeg ville bruge gavekortet på blandt andet kjoler og sneaks 😊 det kan man aldrig få for meget af 🙈

 16. altså his jeg vinder, så ville jeg blive så lykkelig! Det er svært at shoppe på en SU. Jeg mangler nye overdele, så det er hvad jeg ville bruge pengene på 🙂

 17. Jeg ville benytte pengene til en ny regnjakke, måske en fra Rains, og noget nyt træningstøj ville heller ikke være dårligt ! 🙂

 18. Jeg vil forkæle mig selv. I det daglige prioriterer jeg mine to børns garderobe og jeg kan faktisk ikke huske hvornår jeg sidst har brugt penge på tøj til mig selv. Pengene er små så det vigtigste for mig er dem, men jeg kan godt savner den der følelse af, at man føler sig fin i tøjet og ligefrem glæder sig til at finde sit tøj frem.
  God weekend og tak fordi du er så inspirerende, både med opskrifter, træning og når du fortæller om de følsomme emner. Det indlæg som berørte mig mest i 2017 var da du fortalte om, at du samlet energi i dit eget selskab. Det vækkede en erkendelse indeni i mig selv. Jeg er meget sensitiv også meget introvert.
  Mvh
  Louise

 19. Jeg ville købe et par gode sportsbh’er. De jeg har, er ved at være godt brugte og med slap elastik, så et par nye ville være fedt til mine træninger.

 20. Uh, et lækkert nyt par sneakers fra Nike, så jeg kan komme ud og få gået nogle ture😍😍😍https://www.stylepit.dk/nike-gra-pink-wmns-nike-air-max-th-209398-701. Og så lidt selvforkælelse med en serum fra clarins, som jeg længe har ønsket mig https://www.stylepit.dk/clarins-hudpleje-energy-booster-15-ml-291974-520! Tak for en super fin konkurrence!!
  Og ps tak for din gode bog!! Jeg er vild med, at der er billeder af træningsøvelser! Og jeg har lige lavet torskefrikadellerne og spinatpandekagerne fra din bog. Begge smagte super👍👍👍😊😊😊😊

 21. Jeg magler en ny forårsjakke, som kan klare de daglige cykelture samtidig med at den er smart (som min mor ville sige) 😅😁

 22. Jeg vil bruge penge på et sæt ala dit. Elsker hele sæt! Jeg er en klovn til at bruge penge på mig selv og nyt tøj, så et gavekort vil være fedt! Tak for en god blog 🙂

 23. Jeg er virkelig dårlig til at få købt nyt tøj. Det tøj jeg primært går i er træningstøj, arbejdstøj og slap af tøj. Jeg forsøger at få noget mere “almindeligt” tøj og har allerede haft min søster med ude for at finde noget til mig. 🙈 Så der er mange ting jeg ville kunne bruge de penge på.

 24. Jeg vil bruge det på netop det sæt du har på samt nogle basis tshirts til arbejde. Er SÅ vild med det sæt altså og lige præcis det jeg har gået og ledt efter 😱 ❤

 25. Jeg ville helt klart bruge gavekortet på at få updateret garderoben til foråret og derudover en masse lækkert nyt træningstøj 😍

 26. Jeg ville bruge pengene til noget nyt tøj til mig selv. Som studerende er der sjældent penge til noget nyt, så de gamle klæder bliver slidt godt op 🙄😅

 27. Jeg skal helst bruge pengene på en masse nyt og lækkert træningstøj 👌🏼🏃🏽‍♀️💪🏼🙃

 28. Jeg vil gerne købe noget nyt tøj til mig selv, da jeg virkelig mangler det. Mit tøj er sådan rimelig slidt og trænger til at blive udskiftet💗 Desværre så mistede jeg 2500kr her for godt og vel en 3 ugers tid siden. De blev stjålet fra min pung, da jeg var på shoppingtur for at købe nyt tøj.

  Men jeg ville bruge pengene således:
  https://www.stylepit.dk/kaffe-guld-karla-skirt-324552-2233

  Glimmersættet

  Glimmerstrømper

  Undertøj

  Har ikke links til dette fordi at jeg ikke kan bestemme mig endnu💗

 29. Sikke en skøn konkurrence – elsker at kigge inde på Stylepit da de har et super godt udvalg med fede priser og kvalitets varer!👍🏻😊
  Hvis jeg bliver den heldige vinder tror jeg at gavekortet skal bruges på en ny skind/læderjakke, da jeg længe har ønsket mig en ny – og da jeg så lige klikkede ind nu og kiggede, faldt jeg straks over denne fede læderjakke som lige præcis har de detaljer og det udseende jeg ledte efter: https://www.stylepit.dk/rockandblue-sort-elga-315155-4
  Krydser i den grad fingre! 🙈😉

 30. Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg forkæle mig selv med noget nyt til garderoben. Det glimmer-sæt du har på på billedet, vil helt sikkert komme i indkøbskurven 😍 Det kunne være et fint sæt, som min gravide mave kan vokse i

 31. Jeg ville bruge penge på nyt tøj til mig selv. Efter en graviditet, og en hel del kilo der blev hængende, er jeg endelig, (et år efter), begyndt at tabe mig. Så efter at have smidt 10 kg ville det var skønt med lidt nyt 😍

 32. Jeg vil bruge gavekortet på et par lækre nye sneakers og en flot lyserød forårsjakke mens jeg venter på forårssolen og lidt flere varmegrader 😊

 33. Jeg ville forkæle mig selv med nyt til garderoben.. Fylder 30 år i morgen!!!😩 Så har brug for at føle mig ung og lækker 🙂

 34. Jeg vil bruge pengene på et par nye sneakers og en kjole, som jeg tænkte at jeg skulle have på til min farmor og farfars diamantbryllup

 35. Wow en fed gave. Jeg er i gang med den helt store kostomlægning og træningsprogram, efter to år med menisk og bruskskade i knæet, der har gjort at jeg desværre tog en del på. Heldigvis bærer den nye livsstil noget godt med sig, og bukserne begynder at blive løse. Derfor vil jeg helt sikkert bruge gavekortet til et par nye jeans og så de lækre bukser du har anskaffet dig.

 36. Ønsker mig vildt meget en ny taske 😍🎒👜👛 og meget gerne den sorte som hedder Alanya 😍

 37. VIlle købe noget ala det sæt du har på, synes det er så flot med matchende sæt! 🙂 Og så mangler jeg et par nye sneakers. Krydser fingre <3 Tak for en skøn blog 🙂

 38. Jeg ville forkæle mig selv med med udskiftning af noget af mit træningstøj. Jeg har netop afsluttet min uddannelse til fysioterapeut, hvilket har slidt noget på træningstøjet 😅🍀

 39. Jeg ville købe et par fede Sneakers her til foråret, og måske en lækker kasket! Kunne også godt bruge en lækker weekendtaske fra Rains! De så fede! Der er massere jeg kunne bruge sådan et gavekort på 🙏🏼

 40. Må indrømme jeg er meget vild med glimmersættet 😍✨ eller noget andet af de lækre ting de har derinde!

 41. Ville bruge det til et par nye støvler og en strikketrøje 😊 Måske jeg også skulle have det sæt du har på, virkelig fint og det er en nem måde at se fin ud på, men stadig være afslappet 👌🏼

 42. Jeg ville købe det fine glimmersæt du har på og så ville jeg nok også lige putte lidt lækkert yoga tøj i kurven

 43. ville helt sikkert bruge det på et fint sæt som dit og så en jakke i en god str efter lang tids kamp med kg😍😍😍

 44. Jeg skal helt sikkert have mig nogle flotte farverige kjoler til at byde foråret velkommen, samt en dosis træningstøj 😍👏🏼

 45. Sættet er virkelig fint, så jeg tror jeg ville købe mig sådan et, hvis jeg skulle være så heldig at vinde! 🙂

 46. Hvis jeg vandt ville jeg bruge gavekortet på et sæt tøj til mig selv men også et sæt tøj til min veninde Aimee, jeg elsker at forkæle andre ♥️😘 Jeg er vild med glimmersættet så det ville jeg købe til mig selv og et til min veninde 😍💥😘 Og Wow du rocker i det outfit Maya 👌🏼👌🏼

 47. Jeg ville bruge pengene på en ny sommerjakke, til når vejret forhåbentligt snart bliver bedre i Danmark 😍🙌🏽

 48. Hvis jeg vinder, vil jeg forkæle mig selv med et par lækre jeans i god kvalitet. Det bliver der ofte ikke prioriteret når man er på SU 😀

 49. Jeg ville købe nyt forårstøj 🍀🌸 Vil så gerne have noget nyt tøj i alle de nye flotte farver, der kommer frem 😍

 50. Jeg ville kigge efter en kjole og et par sandaler, da jeg er inviteret til både sommerbryllupper og fødselsdage, hvilket jo bestemt give anledning til at forkæle sig selv med fine sommeroutfits!😍

 51. Jeg ville bruge pengene på noget lækkert sommertøj og eg par nye sneakers, da jeg snart har slidt mine gamle op.

 52. Det er nærmest ikke til at vælge mellem så mange fine styles. Gustav’ Jersey Blazer ville være drømmeønsket😊
  God bedring og weekend.

 53. Jeg tror jeg ville bruge gavekortet på lige netop dette sæt, eller et par støvler fra Pavement jeg har sukket længe efter og derudover ville det bare være så lækkert at kunne forkæle mig selv med noget nyt tøj efter at have tabt 12 kilo og vi går foråret i møde 😍👏🏼

 54. Jeg ville bruge gavekortet til at forkæle mig selv med lækkert tøj! Jeg er gravid og kan ikke passe noget som helst af mit normale tøj, så det ville være skønt at kunne forkæle sig selv med noget tøj i plus size 🙂

 55. Jeg ville forkæle mig selv med noget byt tøj, jeg har tabt mig en del på det seneste, så jeg trænger til noget nyt tøj, som rent faktisk passer 👍

 56. Jeg ville forkæle mig selv med noget byt tøj, jeg har tabt mig en del på det seneste, så jeg trænger til noget nyt tøj, som rent faktisk passer 🙂

 57. Jeg ville sikkert købe det lækre glimmersæt du har på – efter lige at have kigget alt det nye igennem og se hvad der frister mest 😉❤️

 58. Det kunne meget vel være det fine sæt i grønt, eller sneakers, jeg ville købe, hvis jeg var den heldige❤️🍀

 59. Uh jeg ville elske at vinde sådan et gavekort 😃👏 Det ville være skønt at kunne forkæle min trætte gravide krop med nyt og smart tøj – og er det behageligt er det jo et ekstraplus for graviditets kroppen

 60. Sættet du har er vildt fed 🙂 Jeg kunne godt bruge et par sneakers og et par Dr Denim bukser fra Stylepit😍

 61. Har tabt mig 15 kg efter 2,5 meget intense måneder og mangler kun lige de sidste få kg, så ville købe nogle skinny jeans og nyt undertøj for at motivere mig selv til kampen mod de sidste kilo, og booste min selvtillid og mit selvværd igen 🙈🙈🙈

 62. Hvis jeg er heldig, vil jeg bruge pengene på sådan et lækkert sæt, du har på! Perfekt til den kommende tid, når jeg skal være en del herhjemme!

 63. Så fint sæt. Ville også vælge det i sort. Og så ville en varm vinterjakke være dejligt. Tænkte den gamle kunne holde et år til, men så kom vinteren pludselig….. Og jeg fryyyyyser.

 64. Fedt sæt, har selv bukserne. Hvis jeg vandt ville jeg købe en bikini til vores nærtstående rejse. Har udset mig en fra Hummel.

 65. Da pengene pt bliver brugt på renovering af hus, kunne min garderobe godt trænge til nogle nye skjorter og bluser 😍

 66. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så ville jeg forkæle mig selv med noget nyt træningstøj, og måske endda noget til forårsgarderoben <3 🙂

 67. Hvis jeg vinder gavekortet vil jeg bruge det på at købe en fødselsdagsgave til mig selv. Jeg mangler nemlig et sæt tøj til min fødselsdagsfest. 😍

 68. Hvis jeg, for en gangs skyld, skulle være så heldig at vinde, ville jeg virkelig forkæle mig selv med følgende 2 edp-dufte: Caroline Herrera “Good Girl edp duft – 80 ml” til kr. 864,95 og “Coach New York edp – 50 ml” til kr. 494,95. Mine negle behøver hjælp her og nu, så jeg ville også købe HERÔME “Nail growth explosion – 8 ml” til kr. 84,95. Så er den flotte sum af kr. 1.500 også anvendt.

 69. Jeg ville købe noget forskelligt tøj, da jeg er gået fra at veje 89 kg i maj til nu at veje 71,5 kg så det ville være rigtig dejligt at kunne få noget nyt der passede mig 👏🏼👏🏼

 70. Jeg skal til La Santa i maj måned for første gang og syntes virkelig ikke jeg har nok træningstøj til at tage med! 🙈 Så pengene skulle bruges på det og så skulle der nok også lige købes lidt forårs/sommertøj til samme formål! 👌

 71. Jeg vil købe det flotte sæt, du har på, og derudover noget smart træningstøj – så er det bare lidt sjovere at træne:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.