Mandagsmotivation

dd
Sports bh med mesh /Puma sports bhAdidas top /  Grå tights
 Adidas top / Puma tights  /Puma Sweatshirt
Nike spotted cat tights  / Nike sports trøje Oysho tights   / Oysho sportsbh / Nike top

Jeg har en stille mandag her på blogkontoret, inden jeg skal ned og have personlig træning med et par skønne klienter. Jeg sad lige og kiggede på nettet, efter lidt nyt træningstøj, og tænkte at I måske også ville kunne lide nogle af de ting, jeg sidder og lurer på. Jeg er især helt forelsket i denne sportsbh, hvor er den bare smuk.  Kender i mærket OYSHO? De laver både fint undertøj og sportstøj i en meget feminin stil, til meget budgetvenlige priser.

For tiden er jeg helt vildt med tigts med mesh detaljer, og jeg har lige bestilt 2 par fra Kari Traa som sidder vildt godt – et par grå og et par mørkeblå til 399 kr. Derudover har jeg lige bestilt lidt nye træningstoppe hjem, blandt andet denne fine fra Adidas.
Generelt er jeg mest til sort, gråt eller blåt træningstøj, men engang i mellem elsker jeg lidt farver fx. lyserød.
Jeg er helt forelsket i denne grå sweat fra Nike,  disse fine sko fra Nike og de her sko fra Puma. 

Find en masse Nike: her. 

Der er ikke noget bedre end nyt træningstøj, det giver mig altså altid et skud motivation til træningen.

God mandag til jer <3
Maya

2 Comments
  1. Hej Maja.
    Har du erfaringer med Even & Odd tights hvordan de er i kvaliteten. Smarte modeller, men jeg bruger normalt Nike og er rigtig glade for deres kvalitet.
    Mvh Anne

    1. Jeg har ikke prøvet dem endnu 🙂 – men de er jo en del billigere, så kvaliteten kan nok ikke være helt den samme som nike 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.