Marbella Fitness Camp – Mette & Mayas Get Fit Camp uge 32

c7ebcd73-8728-4564-ab8a-088c7a4e3e78

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset
ec9a42d1-ef40-4dcf-af78-7b6c12156855

Processed with VSCO with c1 preset

Jeg har glædet mig SÅ meget til at dele dette med jer. I år afholder Mette Lyngholm og jeg en camp på Marbella Fitness Camp i uge 32.  Jeg har været på Marbella Fitness Camp 3 gange  – og det er et sted der står mit hjerte nært. Det er simpelthen det fedeste sted med gode træningsfaciliteter – og den bedste stemning!!
I år glæder jeg mig særlig meget, fordi jeg sammen med Mette har strikket den fedeste GET FIT camp sammen – og jeg håber selvfølgelig at se en masse af jer dernede! <3

Mette & jeg kommer til at lave en hel masse sjov og hård træning, som giver jer sved på panden.  Det bliver en god blanding af styrketræning og konditionstræning. Der vil også være træning på stranden en dag – og lækre powerwalks i området. Denne camp er for alle – uanset alder, niveau eller træningserfaring.
Campen vil helt sikkert inspirere og motivere dig til sundhed og træning – og lære dig en masse, som du kan bruge når du kommer hjem.

Marbella Fitness Camp er noget helt særligt. Der er altid et super godt fællesskab blandt alle deltagerne, fordi man både træner, spiser, slapper af ved poolen og bor sammen. Man kan derfor også sagtens tage alene afsted på denne camp, hvis man ønsker at få nye bekendtskaber mm.

Vi træner altid udendørs – og nyder det gode vejr imens. Campen er i August måned -og det plejer at være mellem 25-30 grader varmt på den tid. Vi træner oftest formiddag/sent på eftermiddagen, så det ikke er alt for varmt. Om eftermiddagen er der tid til at køle sig ned i poolen og slappe af i solen.

HOLD PÅ CAMPEN
Styrketræning
CrossFit
MetCon
Tabata
Boksning
Beach Workout
Warrior Workout
TRX
Pool Work Out
Løb
Intervalløb

DET PRAKTISKE /PRIS 
Uge 32 – 5. aug 2018 – 12. aug 2018
Holdene kører fra mandag morgen til lørdag eftermiddag.
Pris:  5695kr – 760€
Inkluderet i prisen : er ophold med fuld pension inkl. vand, maden bliver lavet på Finca Naundrup og vil være sund. Ubegrænset adgang til alle hold og transfer til og fra Malaga lufthavn.
Ikke inkluderet : Flybilletter
Begrænsede pladser – først til mølle! 🙂
LÆS MERE & BESTIL REJSEN : HER. 

INLOGERING
Indlogering og træning vil foregå på Finca Naundrup. Finca Naundrup er et resort på 28.000m2 med hotelværelser som har plads til 2-4 personer. Alle lejligheder har eget badeværelse med bad.
På resortet er der udendørs træningsområde, stor swimmingpool, tennisbane, basketball bane, beachvolley, kunstgræs fodboldbane.  Resortet ligger i Calahonda på Costa Del Sol Spanien – kun 1.5km fra havet og 40km fra Malaga lufthavn.
Læs mere om resortet og se billeder på Finca Naundrup.

KOST 
Sund og lækker mad. 3 måltider om dagen, og vand inkluderet hele dagen.
Proteinbarer, shakes og andet kan købes i poolbaren
LÆS MERE & BESTIL REJSEN : HER. 
f29f003e-d29d-4514-97db-ac773266267b
P1000540 P1000658
P1010015

LÆS MERE & BESTIL REJSEN : HER. 
Maya

4 Comments
    1. Hej Maiken 🙂
      Ja alle er velkommen 🙂 – man kan sagtens tage afsted som et par – men bestil i god tid, og kontakt Marbella Fitnesscamp, således at i kan få et værelse til 2 personer.

      KH

Leave a Reply

Your email address will not be published.