At prioritere venindetid

Processed with VSCO with a1 presetProcessed with VSCO with au5 presetProcessed with VSCO with c2 preset

unnamed-2

Vero Moda Strik / InWear bukser 

I går havde jeg den skønneste dag sammen med Mette. Vi startede dagen med morgenmad hos mig, og derefter en gåtur i Botanisk have. Da vi gik forbi væksthusene sagde Mette, at der havde hun aldrig været. Det er ét af mine yndlingssteder her i Aarhus, så der skulle vi da en tur ind. Jeg synes, at det er så hyggeligt at gå rundt mellem alle planterne, men jeg er nok også lidt en plantefreak! 🙂 .. Senere tog vi ned i byen og spiste en god frokost, og da vi havde slået mave – tog vi afsted i fitness og fik dagens træning i hus. Det var en virkelig virkelig hyggelig dag, hvor vi bare tøsesnakkede og havde det sjovt. Mette er en af mine tætteste veninder – og jeg nyder når vi er sammen. Vi har så mange interesserer til fælles – især vores store passion for træning og blogging.

Generelt prioriterer jeg venindetid utrolig højt, fordi det virkelig betyder meget for mig. Selvfølgelig kan det være svært i en travl hverdag at finde tiden, men jeg prøver altid at finde huller så det kan lade sig gøre. Jeg træner ofte med mine veninder, spiser aftensmad sammen – eller går en tur. Mange af mine veninder har jeg haft i årevis, en enkelt har jeg endda kendt hele mit liv. Hvis man skal bevare sine gode venskaber, så er det altså vigtigt at “pleje” sine relationer og bruge tid sammen.  Det kan ikke lade sig gøre, at se alle mine veninder hver uge, men så sørger vi også for at ringe og skrive, så vi er opdaterede på hvad der sker i hinandens liv.

Mit fine outfit er fra Stylepit. Den fine strik er jeg super glad for, den er blød og dejlig varm – og så er det en virkelig fin pris – blot 199 kr. Jeg har set mange der ligner, men de er væsentligt dyrere. Så jeg føler lidt at jeg har gjort et kup! 🙂
Bukserne er fra Inwear – de sidder bare super fint. Jeg bruger jeg både til hverdag og finere brug.  I går havde jeg dem på med en strik, men i weekenden skal jeg have dem på med høje sko, en glimmer top  og en sort blazer.  Jeg kunne virkelig godt tænke mig en ny blazer faktisk, og jeg så at man kunne få en masse fine: her. 

img_9415

Bluse: Vero Moda Strik Lyserød  – Den findes også i: gul, orange og blå.  199 kr. 
Bukser: InWear  899 kr. 
Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.