På det seneste..

Processed with VSCO with au5 preset

..Er min  bog “ET SUNDT ÅR” udkommet! Jeg er SÅ stolt – og salget går over alt forventing. Køb dit eksemplar: her. 

.. Har jeg været i væksthusene i Aarhus med Mette, simpelthen så fint et sted fyldt med skønne planter og en lille hyggelig café.

.. Har jeg desværre opdaget at mit hår slet ikke er så langt og tykt som det plejede.  Så nu gør jeg alt det bedste jeg kan, for at det kan vokse sig langt og tykt igen. Jeg begrænser hårvask, sover ikke længere med min sove-knold, og giver den gas med olie og hårkur. Jeres tips modtages med kyshånd. <3

.. Er jeg kommet godt igang med personlig træning i Aarhus PT studie, men jeg har stadig en plads eller 2 tilbage til opstart nu – og ellers har jeg pladser fra slut april/start maj.  Læs mere: her  og send mig en mail: her.

.. Har jeg glædet mig til at jeg næste weekend skal på en forlænget weekend til Tyskland næste weekend med min bedste veninde.  Vi skal både stå på ski , mountainbike – og en masse andet fedt!! – Indlæg kommer omkring dét. <3

.. Har jeg VIRKELIG mærket, hvor hårdt det selvstændige lige også kan være.

..  Har jeg generelt haft humørsvingninger, men primært været under middel på kurven i et stykke tid!  🙁

.. Har jeg fået at vide at min veninde er gravid – og hvor er det bare vildt!! <3 – Jeg glæder mig til at blive veninde-moster igen!

.. Har jeg været på Fanø for at nyde vinterferien med min familie.

.. Har jeg overvejet sommerens rejsedestinationer – og Barcelona ligger igen meget lunt! 🙂

.. Har jeg offentliggjort at jeg underviser på Marbella Fitness Camp i år. Mette og jeg afholder nemlig vores Get Fit Camp. Læs mere: her. 

.. Har jeg indgået et stort samarbejde med Linus Pro, hvilket jeg glæder mig SÅ meget til at komme igang med – og fortælle jer om! 😀  De forhandler nogle af de bedste kosttilskud i min optik. Fx. disse barer, som smager af skumbananer!!

.. Har jeg haft min veninde Maria boende i næsten en uge, det har været så hyggeligt. Jeg synes altså stadig at sleepover med veninder er hyggeligt – gør I også? 🙂

.. Har jeg fået nyt design på bloggen – Hvad synes I om det?

Har jeg overvejet microblading- bryn .. Har I nogle erfaringer i vil dele?

.. Har jeg drømt meget om en boligmakeover. Mit første køb var dette smukke sengetæppe! – og så er jeg ret sikker på, at det er denne sofa jeg vil investere i.  🙂

.. Har jeg blandt andet spist Pizza fra Propria i jægergårdsgade (bedste pizza’er i Aarhus!) – og lækre salater hos Ffood.dk

.. Har jeg fået et underligt crush på blomkål – og spiste det nok hver dag i en uge.. Så blev lysten også lidt stillet! – Men denne salat smager så skønt.

.. Skrev jeg indlægget: “Hvorfor har du ikke en kæreste?” , som fik en helt vild respons, tak. <3

Maya

2 Comments
  1. I forhold til dit hårtab, så kan det meget vel skyldes stress 😊 så det at modarbejde det med alle mulige kure kan måske hjælpe, men måske skal du istedet fokusere på at komme helt ned i gear ☺️

  2. Hej Maya 😊
    Jeg fik lavet mine øjenbryn i marts/april sidste år, og jeg er SÅ glad for, at jeg har fået dem lavet! Det er vildt så meget velvære et par flotte øjenbryn kan give 😄 Da det er ved at være et år siden, skal jeg have en opfriskning, men ellers har resultatet virkelig holdt godt, og mine øjenbryn er stadig tydelige. Jeg kan varmt anbefale Aleksandra Kjærsfeldt – hun er så dygtig og underviser andre i at lave permanent make up. Der er et link til hendes hjemmeside her: https://www.kjaersfeldt.dk 😃

Leave a Reply

Your email address will not be published.