Blomkålssalat med blåbær og mandler

p1140710

Jeg ved godt, at jeg næsten lige har delt en blomkålssalat med jer, men jeg har simpelthen lige opdaget hvor lækkert det er.  Find min anden version: her.  Jeg laver en stor portion  – og så har jeg salat til et par dage, det synes jeg er mega lækkert. Bær og mandler kan man evt. tilsætte på dagen.

Blomkålssalat med blåbær og mandler
(4 personer – tilbehør)
1 blomkål
2 æbler
250 g blåbær
20 g Mandler

Dressing: 
Saften fra 1 citron blandes med ca. 1 spsk acaciehonning og 1 spsk olivenolie.
Dernæst røres der en stor buket fintsnittet persille i.
Dertil lidt salt og evt. peber.

Først snitter du blomkålen fint.
Æbler snittes i fint.
Dressingen røres sammen og blandes i salaten.
Salaten anrettes på et fad/i en skål.
Mandlerne ristes på en tør pande – og serveres ovenpå.
Velbekomme.
p1140700
Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.